RIPOSTER

Orbán Viktor legyőzte Salvinit, a szelfikirályt

A közösségi média gondos statisztikusai kimutatták, hogy az elmúlt napokban a magyar miniszterelnök utolérte, megszorongatta, sőt mintha le is taszította volna trónjáról az európai szelfikirályt, Matteo Salvinit. Sokan azt hitték ez lehetetlen. A Magyar Összetartozás Napja, Trianon 99. évfordulója ebben a tekintetben is emlékezetes marad.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Sokan kizártnak tartották, hogy a napi tíz-húsz szelfit, azaz csoportos önarcképet posztoló  híres olasz politikust bárki is megszorongathatja, hiszen Itáliában valóságos nemzeti sport lett a Salvinivel történő fotózkodás.

Minimum dobogós helye volt eddig is Orbán Viktornak, akit  a különféle hazai események után, de akárcsak útközben, mondjuk ebéd közben egy vendéglőben is nagyon gyakran kérnek fel, állítanak meg egy közös fotóra.

De most a Nemzeti Összetartozás Napján rendezett ünnepségen, Sátoraljaújhelyen a magyar miniszterelnök erős hajrát diktálva  az élre húzott, és ezt a tempót már az olasz szelfikirály sem bírta.

A nagy nemzetközi szelfiverseny győztese június első napjaiban egyértelműen Orbán Viktor lett.

A Kárpát medence magyarsága szép számmal és sok-sok küldöttséggel képviseltette magát Sátoraljaújhelyen.

Jöttek a Felvidékről, Erdélyből, a Bánátból, a Õrvidékről (nehogy már csak Burgenlandnak hívjuk!) és Kárpátaljáról is. És persze a lehető legtöbben szelfit szerettek volna a miniszterelnökkel.

Salvini - a mai napra - talán látva a magyar miniszterelnök mindent elsöprő lendületét, mintha feladta volna. Az elmúlt 24 órában mindösszesen 3 azaz három szelfit posztolt.

Orbán Viktor oldalán ma éjféltől 24 szelfit számoltunk meg. És még nincs vége a napnak!

És még persze idekívánkozik egy mondat is a miniszterelnök ünnepi beszédéből:

"Kilencvenkilenc évvel Trianon után mi, magyarok bátran kihúzhatjuk magunkat: megmaradtunk!"

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?