RIPOSTER

Megrázó részletek a székkutasi négyes tragédiáról, ők az áldozatok

A szörnyû baleset egy vasúti átjáróban történt, pedig a sorompó rendeltetésszerûen mûködött.
  • Szerző: Ripost

Ahogy korábban a is hírül adta, csütörtök kora este halálos baleset történt Székkutas közelében a vasúti átjáróban. A vonat egy autóba rohant bele, a kocsiban utazók életüket vesztették, a vonaton nem sérült meg senki. A fénysorompó működött a MÁV közleménye szerint.

Péntek reggel a Délmagyar már csak néhány szétszóródott autóalkatrész, egy kupac ruha, nylon kesztyűk és két fekete zsák emlékeztetett az előző esti tragédiára.

A portál úgy tudja, hogy mind a négy áldozat hódmezővásárhelyi lakos volt. A hátul utazó két fiatal barátok voltak. Mindketten tizennyolc évesek. Az idősebb fiú nyáron töltötte a tizennyolcat, a mellette utazó barátja decemberben lett volna nagykorú. Az autót nem az áldozat szülei vezették, hanem az egyik fiú barátnőjének szülei ültek az első üléseken.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a működő fénysorompó és félkaros sorompó ellenére hajtottak rá a sínre. Az autó vezető felőli oldala leszakadt, a vonat több mint 200 méteren sodorta maga előtt, mire meg tudott állni. A gépjármű másik fele megpördült, és a fénysorompótól tíz méterre állt meg Orosháza felé, az árokban hever.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?