RIPOSTER

Megbukott Ujhelyi István pitiáner próbálkozása

Az utóbbi hónapokban botránypolitizálást folytató ellenzék akcióihoz méltó tervet eszelt ki Ujhelyi István MSZP-s uniós képviselő. A szocialisták európai listavezetéséről lecsúszó politikus Deutsch Tamás sajtótájékoztatóját akarta megzavarni, de ebben megakadályozta a kapucsengő.

A fideszes politikus később azt mondta – utalva arra, hogy Ujhelyi István korábban sikertelenül próbálkozott, hogy Fidesz-tag legyen –,

hogy ha be akar lépni a Fideszbe, azt nem a székházban és nem vasárnap kell megtenni.

„Egy sajátos akcióra készülök, kíváncsi vagyok, milyen lesz a fogadtatása. Deutsch Tamás EP-képivselő meghirdetett egy sajtótájékoztatót, én meg úgy döntöttem, hogy akkor besétálok, és beülök. Felteszek neki kérdéseket. Kíváncsi vagyok, hogyan reagál”--- jelezte Facebook-oldalán Ujhelyi.

Deutsch Tamás viszont sehogyan sem reagált, Ujhelyi ugyanis belebukott saját tájékozatlanságába.

Az eseményre előzetesen regisztrálni kellett volna. A szocialista politikus ezt nem tette meg, és ebben az esetben nem használt az "én képviselő vagyok" varázsmondat sem, így nem volt lehetősége kötözködni.

A sajtótájékoztatón amúgy több ellenzéki médium képviseltette magát, például az RTL Klub is. Számukra nem okozott gondot a regisztráció.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?