Létrehozva: 2016.07.26.

Iszonyat: Siketnéma bácsit gázolt el a száguldó mentő Budapesten!

A villamossíneken közlekedõ mentõautó bekapcsolta a szirénát is, majd kielõzte a villamost, hogy minél hamarabb a beteghez érjen. Ekkor történt a baj...

Borzalmas baleset történt pár nappal ezelőtt Budapesten, a Hungária körút és a Kerepesi út találkozásánál. Egy szirénázva száguldó mentőautó teljesen szabályosan a villamossíneken haladt, majd kielőzte a villamost, hogy minél hamarabb a beteghez érjen.
Ekkor történt a baj...

Egy süketnéma bácsi ugyanis mit sem sejtve kilépett a villamos takarásából, hiába szólt a sziréna, ő nem hallott semmit! A mentő már nem tudott megállni, elgázolta az idős férfit.

"Éppen akkor érkeztem a a helyszínre, amikor a mentősök elkezdték a földön fekvő bácsi ellátását. Látszott, hogy nagyon idegesek, később jött egy másik mentő, és abba tették be a megsérült férfit. Én úgy láttam, hogy a koponyája sérült meg a legjobban. Ami picit furcsa volt, hogy a helyszínre érkezett két másik férfi is, akik nem mentős ruhában voltak. Talán a mentősök főnökei lehettek, de azt nem tudom biztosan"

- mesélte a Blikknek a szörnyű eset szemtanúja.

A lap információi szerint a mentőt vezető férfi hosszú ideje az OMSZ-nál dolgozik, gyakorlott, megbízható sofőrnek számít. A súlyos baleset őt is nagyon megviselte.

A Blikk úgy tudja, a sérült bácsit az Országos Baleseti Intézet intenzív osztályára szállították. Állapotáról egyelőre nincs hír.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

origo.hu

Újabb európai ország készül a világháborúra

mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

magyarnemzet.hu

Megérkeztek a helyszíni fotók a reggeli metrógázolásról

origo.hu

Salma Hayek az esküvőjén is a melleit mutogatta - fotók

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-