RIPOSTER

Ilyen sem volt még: pofozóbajnokság lesz Magyarországon

Hazánkban is megrendezik az első pofozóbajnokságot! Ráadásul nem csak céltalanul csapkodják meg a versenyzőket, hiszen mesés összeget lehet nyerni, ha valaki kibírja az arccsapásokat. A nézők ingyen látogathatják a versenyt.
  • Szerző: Ripost

Egészen bizarr sport, az biztos! Hazánkban még nem is nagyon ismert...legalábbis bajnokságot még nem rendeztek belőle... egészen eddig. 

Oroszországban már hagyománya van az elsőre furán hangzó bajnokságnak. A lényeg az egyszerűségen van. Két versenyző szembeáll egymással. A bíró összeengedi őket. Innentől pedig körönként felváltva akkora pofont osztanak le egymásnak, amekkorát csak tudnak. A győztes az lesz, aki tovább bírja feladás nélkül. Súlycsoportok és korosztály szerinti sorolás nincs.

Idén nyáron pedig végre a magyar nézők is végigszurkolhatják a hazai bajnokságot. Június 23-án megrendezik az I. Magyar Pofozó Bajnokságot. Ráadásul tétje is van az egymás csapkodásának. 

A verseny végső győztese 500 000 forintot vihet haza magával.

De nemcsak a versenyzőket, hanem a nézőket is várják a helyszínre, a budapesti Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokba. Bár a bajnokság megtekintése ingyenes, viszont előzetes regisztrációhoz kötött, amit ezen a linken lehet megtenni. A versenynek már Facebook-eseménye is van természetesen!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?