RIPOSTER

Valóra vált karácsonyi álom: milliós bónuszt kaptak az alkalmazottak!

Megható pillanatokat éltek át a marylandi ingatlanvállalat dolgozói amikor a karácsonyi vacsorán kézbe vették a piros borítékot.
  • Szerző: Ripost

A legmeghatóbb karácsonyi reklám képsorait is felülmúlja az a videó, ami egy marylandi ingatlanvállalat karácsonyi vacsoráján készült. A dolgozók a vacsora mellé egy piros borítékot is kaptak, amiből az derült ki, hogy az éves bónuszuk – attól függően persze, hogy ki milyen régóta dolgozik a cégnél – körülbelül 38 ezer font, átszámítva majdnem 15 millió forint. Az elképesztő ajándéktól akadt, aki sírni kezdett, teljes döbbenet uralkodott a dolgozókon.

Fotó: vimeo.com

„Hálás vagyok minden alkalmazottunknak, a kemény munkáért és odaadásáért, nem tudtam elképzelni más módját annak, hogy ezt kifejezzem. Lehet, hogy én kormányozom a csónakot, de ők azok, akik a csónakot vezetik„ – mondta a társaság 81 éves vezetője, Edward St John aki még 1971-ben alapította cégét.

Edward St. John összesen 198 alkalmazottját jutalmazta így meg, a vacsorájukon készült videó pedig lassan az egész világsajtót bejárja.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?