RIPOSTER

Gyilkos rémtől rettegnek a Népligetnél élők

Október óta keresik a gyilkost, aki brutálisan megölt egy nőt a budapesti Népligetben. A rendőrség eddig hiába hallgatott meg több ezer embert, és hiába tûzött ki 5 millió forint vérdíjat.

A helyiek rettegnek, attól félnek, hogy újra lecsap a népligeti rém. „Itt szoktam sétálni, de napnyugta után nem szeretek már kijönni. Kétes alakok ülnek a padokon, randalíroznak a fiatalok, a hiányos ruházatban lévő hölgyekről inkább nem is mondanék semmit” – panaszkodott a %%-nak Zsuzsanna, aki 40 éve él az Üllői úton.

Találtak már itt a bokorban egy idős nénit is, akit megvertek és kiraboltak, egy napig feküdt magatehetetlenül. Csoda, hogy az ember fél itt sétálni? Ki tudja, hol bujkálhat a gyilkos?!

– nyilatkozta az asszony.

Mint a %% is megírta, levetkőztetett holttestet találtak október 13-án a Népligetben. A 40 éves nőt kegyetlen módon gyilkolták meg: fején ütéseket találtak, testén is sérülések voltak. A környéken több DNS-nyomot is begyűjtöttek a hatóságok.

Az ügyben a nyomozók közel 2600 főt szólítottak meg, akik közül 86 embert tanúként hallgattak meg. A nyomozás jelenleg is folyamatban van, gyanúsítotti kihallgatásra nem került sor

– reagált a %% megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata.

Nem a soroksári gyilkos ölt a Népligetben
A rendőrség összevetette a soroksári és a népligeti emberölés helyszínén talált DNS-mintákat, és a vizsgálat alapján kizárták, hogy egy ember gyilkolt volna. A soroksári Kardosné Gyurik Krisztinát futás közben megtámadták, megerőszakolták, majd brutális kegyetlenséggel megölték. Testét lemeztelenítve találták meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?