RIPOSTER

Gödöllői tragédia: Zsófira emlékeznek Mága Zoltánnal

Egy koncerttel kíván megemlékezni a fiatalon elhunyt Zsófiról a Prima Primissima-díjas hegedûmûvész. Az esemény október 18-án lesz a gödöllői Szentháromság-templomban, Kossuth-díjas vendégmûvészek részvételével.

Ahogy a %% is beszámolt róla, még nyár közepén, a huszonnégy éves, erőtől sugárzó Zsófia éppen édesapja háza előtt állt a kocsijával, és amíg kinyitotta a kaput, egy férfi megpróbálta ellopni az autóját. Zsófi kétségbeesetten próbálta megakadályozni a tetten ért tolvajt, aki nagy sebességgel hajtott el, majd az árokba borult.

A fiatal lányt a saját autója temette maga alá.

A tragédia az egész országot megrázta. Mága Zoltán hegedűművész és zenésztársai most egy jótékonysági koncertet szerveznek, hogy segítsék Zsófi családját.

Gödöllő városa a kezdetektől fogva támogatja a családot, és felajánlotta a gyönyörű, hatszáz fő befogadására alkalmas helyszínt, a Szentháromság-templomot, amelyet a katolikus egyház készséggel és első szóra bocsátott rendelkezésre

- tudta meg a %% az október 18-i esemény részleteit.

A rendezvény célja a közös emlékezés Zsófira, Zsófiért. Az előadásra a belépés díjtalan, a szervezők adományt gyűjtenek, a jótékonysági koncert teljes bevételét pedig a gyászoló családnak ajánlják fel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?