Létrehozva: 2016.07.12.

Egyre durvább a sztori! Megdöbbentő részletek a Sound-botrányról!

A hétfõi hírekkel ellentétben kettõnél jóval több lány ment az öltözõbe a DVBBS nevû zenekarral, akik utána megpróbáltak elmenekülni...

Óriási botrányt kavart, hogy a Balaton Sound szombati fellépői, a DVBBS nevű formáció tagjai két eszméletlen fiatal lányt hagytak az öltözőjükben. A rendőrök később drogokkal a zsebükben kapták el a zenészeket, miközben titokban próbálták elhagyni az országot.

Az első hírek legalábbis erről szóltak...

A Bors azonban egy névtelen informátorra hivatkozva azt állítja, hogy a dJ-páros egy valóságos drogos orgiát akart rendezni a színpad mögött, ezért hat rajongót is az öltözőjébe csábított!

A fiúk a közönség soraiból választották ki a lányokat, akik boldogan mentek fel hozzájuk a színpadra, majd gyanútlanul követték őket a kulisszák mögé.

Biztonságban érezték magukat, hiszen sokan voltak. Megbíztak a vendéglátóikban, hiszen ők sztárok, mindig jó fejek. Nos, ezt gondolták nagyon rosszul!

- kezdte a lapnak a bennfentes, majd azt is elárulta, hogy a hatból három lány szinte azonnal rosszul lett. Feltehetően a partidrogtól...

"Három lány elszaladt, de a másik három már nem tudta elhagyni a helyszínt. Egyikőjük a vécében rogyott össze, a másik kettő pedig az öltözőrészben hevert, amikor rájuk találtak."

- magyarázta a szemtanú.

Az eset előtt a Balaton Sound jogtulajdonosa, Gerendai Károly is értetlenül áll.

A rendőrség továbbra is nyomoz, míg a zenekar Facebook-profilját egy nap alatt ellepték a gyűlölködő üzenetek.

A Blikk azt is tudni véli, hogy az öltözőben talált lányok egyike egy ismert tévés gyereke, feltételezhetően ő tett feljelentést a rendőrségen. Sőt a lapnak - ügyvédjén keresztül - megszólalt a zenekar is.

A DVBBS zenekar ügyvédje, dr. Papp Gábor juttatta el a zenészek közleményét a Blikknek. „Megdöbbenve értesültünk arról, hogy a fesztivál résztvevői közül többen olyan esemény részeseivé váltak, amely miatt kórházba kerültek. A hatósággal természetesen együttműködünk” – írták. „A rendőrség megerősítette: nem volt semmilyen kapcsolat köztünk és a fenti incidens között, így elutazhattunk. A marihuana birtoklási eljárásban természetesen elérhetőek maradunk, hogy tisztázzuk az állításokat. Jobbulást kívánunk a megbetegedett áldozatoknak.”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlan hír Oroszországból, ez mindent meg fog változtatni

origo.hu

Újabb európai ország készül a világháborúra

borsonline.hu

Rejtélyes üzenet, Messit elcsábítja Kim Kardashian?

vg.hu

Az orosz-ukrán háború 793. napja – az orosz győzelem kulcsa: Csasziv Jar

ripost.hu

Utolsó óráit családjával töltötte, elhunyt a legendás zenész

origo.hu

Salma Hayek az esküvőjén is a melleit mutogatta - fotók

lakaskultura.hu

Legyen a terasz a nappali folytatása: skandináv életérzés a kertben is

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-