RIPOSTER

Döbbenet, ezt üzente a gyilkosság előtt Csenge az ózdi polgármesternek

A fiatal lány rajongott a 32 éves politikusért, aki tagadja, hogy lett volna köztük bármilyen testi kapcsolat.
  • Szerző: Ripost

Kamaszos rajongással tekintett Ózd polgármesterére a borsodnádasdi K. Csenge, akinek a holttestét egy vízaknában találták meg két évvel ezelőtt, a lányt az ismerőse, B. Roland ölte meg a vádirat szerint.

Az ügy kapcsán kellett a bíró kérdéseire felelnie a minap a 32 éves Janiczák Dávidnak, akit a vádlott ügyvédje idéztetett meg mint tanút, miután kiderül, a jobbikos polgármester több üzenetet is váltott Csengével a legnépszerűbb közösségi oldalon - írja a Blikk.

"Csengét egy városi rendezvényekről ismerem. Õ egy tenni akaró, sikeres hölgy volt, aki előtt ígéretes pálya állt. A hivatalos programokon kívül nem találkoztam vele soha. Fogalmam sincs, miért mesélte azt valakinek, hogy köztünk szexuális kapcsolat volt, hiszen ez nem igaz. Véleményem szerint benne volt egy kamaszos rajongás az irányomban, ahogy más nőkben is a választások óta" – fogalmazott Janiczák Dávid.

A bírónő kérdésére a polgármester elismerte, hogy több üzenetet is váltott Csengével, de ő csak azért válaszolt a lány kérdéseire, mert megfogadta: mindenkinek udvariasan visszaír, aki a közösségi oldalán megkeresi. Csenge az egyik levelében azt írta, várja, hogy újra megölelje, egy másikban pedig kifejtette, hogy még szűz.

A szerdai tárgyaláson a hallgatóság soraiban ott volt a fiatal lány édesanyja is.

"Tudtam róla, hogy Csengének tetszett az ózdi polgármester, ám arról nincs tudomásom, hogy ennél több lett volna köztük. Szerintem, mint minden kamasz, ő is csak nagyot akart mondani a barátnői előtt, ezért mesélt ilyeneket. Csenge tisztességes lány volt, aki senkinek nem adta oda magát" – mondta az anya.

2017. szeptember 2-án találkozót beszélt meg K. Csenge és a lány megölésével vádolt 22 éves B. Roland. A vádirat szerint a két fiatal összeveszett valamin, a férfi bedühödött és háromszor arcon ütötte a lányt, majd eszméletlen áldozatát egy vízaknába dobta. A férfi szerint valóban találkoztak, ám egy üveg bor elfogyasztása után különváltak az útjaik. Később egy ösvényen eszméletlen állapotban bukkant Csengére, akiről azt gondolta, hogy már halott. Megijedt, hogy összefüggésbe hozzák majd Csenge halálával, ezért dobta az aknába.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?