RIPOSTER

Szerző Maca néni

2 hónapja

Megállíthatatlan: ezért éneklik tízezrek szombaton, hogy Ez az a nap!

Több tízezer résztvevőt várnak egész Európából.

Szerző Maca néni

Július 23-án, szombaton 12-órakor nyitja meg kapuit a Puskás Aréna, ahol 13.30-kor kezdődik a kortárs keresztény könnyűzene és modern gospel legnagyobb ünnepe, az Ez az a nap! A rendezvényre több tízezer résztvevőt várnak szerte a Kárpát-medencéből és egész Európából. A szervezők ez alkalommal jótékonysági gyűjtést is szerveznek a nehéz helyzetben lévő kárpátaljaiak számára. A találkozóra az utolsó jegyek kaphatók.

Az ünnepi alkalom kiemelt vendége lesz a Bethel Music és a többszörös Grammy-díjas Michael W. Smith az Egyesült Államokból, valamint a Planetshakers Ausztráliából. Színpadra lép az Egyesült Királyságból Martin Smith, Tim Hughes, Graham Kendrick, Noel Richards, a London Community Gospel Choir és Noel Robinson. A külföldi előadók mellett a hazai keresztény könnyűzene színe-java is tiszteletét teszi a stadionban. Ott lesz Pintér Béla, Csiszér László, Prazsák László, Oláh Gergő, Mező Misi, Gável András és Gellért, a Dics-Suli Band, a PZM, a Keresztkérdés, Hanna, Dobner Illés, a Golgota Dicsőítés, a Crux, az Új Forrás, a Hidden Kingdom és a Hermons.  Nem fog hiányozni Molnár Ferenc Caramel sem, aki a találkozó hivatalos himnuszát is megalkotta:

Caramelék, azaz Molnár Ferenc Caramel és barátai természetesen élőben is előadják a különleges dalt.

A zenei rész mellett számos üzenet, bátorítás és tanúságtétel hangzik majd el, és különböző felekezetekből érkező lelkészek és egyházi vezetők közösen imádkoznak nemzetünkért. 
A nehéz helyzetben lévő kárpátaljaiak számára díjmentes belépést biztosítanak a szervezők és kérik, hogy azok, akik tudnak segíteni a rászorulóknak, hozzanak magukkal tartós élelmiszert, amelyet az országosan ismert szeretetszolgálatok fogadnak és továbbítanak.

Kapunyitás 12 órakor, a program 13:30-tól 22:00-ig tart. A szervezők javasolják a tömegközlekedéssel való érkezést a nagy tömeg és a korlátozott parkolóhelyek miatt. A 2020-as rendezvényre megvásárolt jegyek érvényesek július 23-án. Minden további információ megtalálható a www.ezazanap.hu honlapon.

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!