5°C
9°C

Miklós névnapja

RETRO RÁDIÓ

Só is került az Év Fagylaltjába

Só is került az Év Fagylaltjába
Ripost
Szerző
Ripost
Létrehozva2017. 06. 03. 21:45

Semmi sem szabott határt idén a versenyzõk kreativitásának a szegedi Virág Cukrászdában, ahol a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete megszavazta az idei Év Fagylaltját.

Hetven cukrászda 95 fagylaltkülönlegességgel nevezett. Az aranyérmes fagylalt, így az Év fagylaltja a balmazújvárosi Eszenyi Ferenc mascarponés túrókrém fagylaltja lett, sós karamellel.

A Centrum Fagyizó bronzérmet nyert a cukor-, glutén-, laktóz- és tejfehérjementes fagylaltok kategóriájában sós pisztácia ízű fagyijával, amit pirított magvakkal kínált.

És ez még nem minden! A Kézműves Fagylalt Nívódíj győztese is Eszenyi Ferenc lett, aki megosztja kollégáival az Év fagylaltja receptjét, és így azt hamarosan a legtöbb cukrászdában meg lehet majd kóstolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.