6 éve

Új szexbotrány a magyar sportban:15 éves lányt zaklatott a híres edző

Perverz üzeneteket küldött egy gyereklánynak az olimpiai bajnokokat nevelõ híres magyar edzõ. Nagyon rád vagyok izgulva!- így kezdte... Aztán kiderült, hogy nem ez az egyetlen eset! Botrányt robbantott a szombat esti Tények a TV2-n. Ma folytatják!

 

Alig csitult el valamelyest Kiss László ügye az úszók világában, máris itt a következő szexbotrány a magyar sport világában.

Ezúttal a kajak-kenusok egyik híres edzőjéről, az olimpiai bajnokokat is nevelő S. Nándorról derült ki, hogy kiskamasz lányokat zaklat perverz szexuális tartalmú sms-ekkel!Hamar kiderült, hogy nem ez a molesztálás volt az egyetlen eset. A felháborodott szülők összegyűjtötték és gondosan dokumentálták az összes perverz üzenetet!

A Tények adása fedte fel az elképesztő esetet szombat este. A Tv2 ma este is folytatja az újabb megdöbbentő ügy feltárását. Mindenekelőtt néhány molesztáló sms. A bizonyítékokat a felháborodott szülők juttatták el a médiához.

 

 

A megvádolt edző cikkünk írásának pillanatában még kerüli a nyilvánosságot. A TV2 Tények riporterei mindent megtesznek, hogy megszólaltassák. A tegnap esti adás itt látható.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!