6 éve

Advent első hétvégéjén ismét megborul Budapest közlekedése

Továbbra is folytatódik a Széll Kálmán tér felújítása, ami sok ember közlekedését nehezíti meg. A BKK közleménye szerint nemcsak a metrót érinti a forgalmi változás. Vasárnap pedig egy filmforgatás miatt bénítják meg a Rákóczi utat.

A Széll Kálmán tér felújítása miatt november utolsó hétvégéjén is változik a tömegközlekedés menetrendje. A téren található épület felújítása miatt november 28-29-én nem áll meg az M2-es metró a Széll Kálmán tér állomáson.

Az ideiglenes lezárás miatt, M2-es jelzéssel pótlóbusz közlekedik majd a Batthyány tér és a Széll Kálmán tér között. Illetve meghosszabbított útvonalon, Budakeszi és a Batthyány tér között járnak a 22-es buszcsalád járatai. Az legfrissebb információkat a tér felújításával kapcsolatban, a BKK honlapján lehet olvasni.

 

A Széll Kálmán téri metróépület felújítása ezen a hétvégén (november 28–29-én) is folytatódik az épület homlokzatának ú...

Szerző: BKK - Budapesti Közlekedési Központ2015. november 26.

Vasárnap nem csak a Széll Kálmán tér forgalma változik meg. Egy filmforgatás miatt lezárják a Kiss József utcát, ami az autósoknak is sok bosszúságot okozhat. 6:30 és 16 óra között lezárják a VIII. kerületben a Kiss József utcát, és néhány percre többször megállítják a Rákóczi út forgalmát a Baross tér és a Blaha Lujza tér között. A forgalomkorlátozás miatt, erre az időszakra módosul a Pesterzsébet felé közlekedő 99-es busz útvonala is.

November 29-én már elkezdődik az adventi hétvégék sora. A BKK szeretné megkönnyíteni az ünnepi bevásárlást, ezért a következő hétvégéken sűrűbben és nagyobb befogadóképességgel indítja majd el járatait.

 

Az adventi hétvégéken a szokásosnál sűrűbben közlekedő, illetve nagyobb befogadóképességű járatokkal enyhítjük az ünnepi...

Szerző: BKK - Budapesti Közlekedési Központ2015. november 26.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!