POLITIK

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

MEGÖLTÉK, FELGYÚJTOTTÁK JÓTEVŐJÜKET

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megöltek és felgyújtottak egy férfit a saját házában, Zalaegerszegen. A gyilkossággal egy kisgyerekes anyukát és annak élettársát gyanúsítják. Az áldozat ugyanis szívességből befogadta az akkor terhes nőt a házába, időközben azonban kiszabadult a börtönből a nő élettársa is, aki szintén a férfihez költözött. Egy buli alkalmával azonban összevesztek és megölték szállásadójukat.

Nézd meg a videót itt!

GYŐRI MUNKÁSSZÁLLÓN GYILKOLTÁK MEG

Meggyilkoltak egy 40 éves férfit egy győri munkásszállón. Az áldozat a helyi autógyárban dolgozott, raktárosként. A férfit kollégái azután kezdték keresni, hogy nem jelent meg az éjszakai műszakban. Véres holttestére szobájában találtak rá, lakótársai csendes, jóravaló embernek ismerték. A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.

Nézd meg a videót itt!

MEGÉREZTE AZ ANYA, HOGY FIA MEGHALT

Megérezte a fia halálát – ezt mondja az az anya, akinek hétfőn egy autóbalesetben meghalt a 17 éves fia. Barátjával egy szabálytalanul előző autóval ütköztek, a frontális karambol után az autóban égtek halálra. A szabálytalanul közlekedő autóban nem sérült meg senki. A két fiatal Ugodra tartott, a faluban hatalmas a gyász. A fiatal fiú édesanyja azt mondta, mikor nem vette fel fia a telefont, ő már tudta, hogy meghalt.

Nézd meg a videót itt!

NAPOKIG NEM TUDTÁK, HOGY MEGHALT

Több napig nem vette észre senki, hogy meghalt egy idős férfi Nyíregyházán. A környékbeliek azt gondolták, hogy a férfi nincs otthon, mert a postaládája tele volt és az ebédet is folyamatosan hordták neki, de azt sosem vitte be a házba senki. Ekkor értesítették a járőröket. A rendőrség az ágyában találta meg a férfit, már napok óta halott volt, a helyiek megdöbbentek, amikor meghallották, mi történt.

Nézd meg a videót itt!

címkék:
És ezeket olvastad már?