POLITIK

TV2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a TV2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

BOCSÁNATOT KÉRT A CSERBENHAGYÓ

Még mindig összeszorul a gyomra a traktorok láttán annak a nőnek, aki férjével együtt, másfél hónapja szenvedett balesetet Környénél. A család szabályosan közlekedett, amikor meg akarták őket előzni, de a másik autó sofőrje rosszul mérte fel a távolságot. A vétkes megúszta a balesetet, sőt el is hajtott a helyszínről, és egészen mostanáig nem is tudott a sérültek szemébe nézni - számolt be a Tények.

INFARKTUSSAL HAZAKÜLDTÉK, MEGHALT

Hétmillió forintot ajánlott egy négy gyermekes édesanya életéért egy vidéki kórház biztosítója. Az asszony három évvel ezelőtt hunyt el infarktusban. Az orvos a sürgősségi osztályon felismerte a szívproblémát, de hazaküldte azzal, hogy majd keressen fel egy kardiológust. Az anya hajnalban meghalt. A család a felajánlott összeg dupláját szeretné megkapni.

KÖRÜLMÉNYES LEHET AZ AJÁNDÉKCSERE

Mit csináljunk egy méregdrága karácsonyi ajándékkal, ha nem jó?! Mondjuk mert kicsi, vagy túl nagy, avagy a színe nem tetszik?! Először is legyünk vele tisztában, hogy az árát szinte sehol sem adják vissza, nem kötelesek! Ha hibás a megvásárolt termék, akkor azt három munkanapon belül ki lehet cseréltetni, illetve annak vissza lehet kérni az árát! Rossz vagy nem tetsző ajándékok sorsának nyomába eredt a Tv2.

ELSZAPORODTAK A PATKÁNYOK A SZEMÉTEN

Hatalmas szeméthegyek, bűz és patkányok. A Törökszentmiklós határában kialakított gyűjtőhelyre a lakók szerint nemcsak a helyiek, de a közmunkások is viszik a szemetet. Azt mondják, sokszor elviselhetetlen a szag és a mocsok, amiben veszélyes hulladék is található. A szemétben elszaporodó patkányok pedig már a házakba is bejárnak, és teljesen tönkreteszik a lakásokat.

KELLEMETLEN GYULLADÁSTÓL SZENVED

Nagyjából egy éve szenved Kecskeméten egy férfi, egy pékségben dolgozik, sokszor napi 10 órás műszakban. És közben arról álmodik, hogy végre megműtsék, mert már elviselhetetlenek a fájdalmai. Egyelőre kevés esélyt lát arra, hogy megoldódjon a problémája.

ÁLLAT KARÁCSONYRA: NE DOBJÁK KI ÕKET

Kutya, macska, vagy egyéb kisállat is kerülhet a fa alá karácsonykor. Ezek az ajándékok viszont nem eldobhatóak, ha esetleg megunták őket. Mégis gyakran előfordul, hogy az utcán végzik a karácsonykor kapott kedvencek. A kereskedők nem veszik vissza az állatokat, a menhelyek így is szűkös befogadóhelyei pedig megtelnek.

címkék:
És ezeket olvastad már?