NÍNÓ

Tragédia: Borzalmas balesetben hunyt el a magyar egyetemista!

Csak két napja volt kapcsolatban: barátnője és több száz ismerőse gyászolja azt a 20 éves fiatalt, aki Sárospatakon halt meg egy balesetben. Az autó, amiben utazott, annyira összeroncsolódott, hogy a tûzoltók csak feszítő-vágóval tudták kiszabadítani holttestét.

Halálos baleset történt szombat hajnalban Sárospataknál, a rendőrség tájékoztatása szerint fának csapódott a Kazinczy utcában egy autó. A 19 éves sofőr súlyos sérülésekkel ugyan, de túlélte a balesetet, 20 éves utasát viszont nem tudták megmenteni.

A kocsi annyira összeroncsolódott, hogy csak feszítő-vágóval tudták kiemelni a sebesülteket a mentők.

A %% úgy tudja, hogy a balesetben elhunyt egyetemista a 20 éves Márton, akit most több százan gyászolnak a közösségi oldalán. A barátjával utazott haza egy péntek esti buliból, amikor egy csúszós kanyarban kisodródott az autó és fának csapódott.

A két fiatal biztonsági öve ugyan be volt kapcsolva, de valószínűleg ittak, mielőtt beültek az autóba. A hír sokkolta Márton környezetét. A borzalmas balesetben elhunyt fiatalt nemcsak a családja, barátai és ismerősei, hanem újdonsült barátnője is gyászolja, akivel

csupán a tragédia előtt két nappal lett kapcsolatban a közösségi oldalon.

Hihetetlen, ami történt, még nem sikerült felfognom

– mondta a %%-nak Márton egyik barátja.

A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit, a súlyos állapotban lévő sofőrt jelenleg a megyei kórház traumatológiai osztályán ápolják.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?