Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.01.16.

Szexrabszolgának hurcoltak el egy magyar lányt a Keletiből

Minden szülő rémálma vált valóra egy csepeli családban. A többgyerekes família egyik tagját, a 20 éves Nikolettát a Keleti pályaudvaron egy idegen elkábította, majd elrabolta. A fiatal nő Svájcban ébredt egy bár szobájában. Kézről kézre adták, fenyegették és szexmunkára kényszerítették. Lapunknak egy, a családhoz közel álló személy meséli el a borzalmakat.

- Sokkot kaptam, amikor meghallottam, hogy Niki eltűnt – kezdte az asszony.

„Sokáig nem tudta senki, mi történt valójában, hiszen a lány édesapját és a testvéreit nagyon megviselték a történtek. Ismerősöket kérdeztek meg, hogy tudnak-e valamit a lányról vagy látták-e valahol…”

Fotó: Ripost

Facebookon ismerte meg támadóját

A Ripost információi szerint Nikoletta egy találkozót beszélt meg egy férfival, akit a Facebookon ismert meg. A Keleti pályaudvaron találkoztak, hogy jobban megismerjék egymást. Ám váratlan fordulatot vettek a történtek, kiderült, hogy a lány óriási veszélyben van.

Belekeverhettek valamit az italába

A 20 éves lány a múlt hét közepén reménykedve indult a találkozóra a fiúval. A randevú a Keleti pályaudvarnál volt – de a lány azóta sem került elő.

- Én úgy tudom, a fiú valamit itatott vele, amiben drog lehetett

– folytatta a család barátja.

„Ezután Niki elveszítette az eszméletét, és Svájcban, egy szobában ébredt fel. Mindez úgy derült ki, hogy az apját óriási szerencsével tudta értesíteni. A fogva tartói elvették a telefonját, hogy ne tudjon segítséget kérni, de a lány a szobában talált egy tabletet. Keresett egy wifit, és óriási szerencséjére talált is egyet, amibe password nélkül be lehetett jelentkezni, majd a Facebookján keresztül segítséget kért az apjától, aki azonnal a magyar rendőrséghez fordult.”

Szexrabszolgának tartották a lányt

A Ripost információi szerint Nikolettát Zürichben tartották fogva egy bárban, a lány szerint az elrablója eladta őt szexrabszolgának.

Felfoghatatlan, ami Nikivel történt

– mondta az asszony.

„Ő egy áldott teremtés, senkinek nem ártott soha, és mégis ezt tették vele. Azt mondta, hogy eladták őt és több férfi is megerőszakolta. Ez egy nőnek és a családjának elviselhetetlen fájdalmat jelent, de az is súlyosbítja a helyzetet, hogy Niki szűz volt…”

Fotó: Zürich, Illusztráció

Kiszabadult a fogságból

„Miután Niki édesapja járta a rendőrséget, és olykor kapcsolatba tudott lépni a lánnyal, ezért hamarosan be tudták azonosítani a bár helyszínét”

– mesélte az asszony.

Úgy tudom, hogy Niki kifotózott az ablakon a tablettel, elküldte haza a fotót, és a térkép utcaképe alapján így találták meg a bárt, így tudták kiszabadítani. Úgy hallottam, most Niki a hatóságnál van és arra vár, hogy végre hazajöhessen és újra átölelhesse a családtagjait.

 

Kerítés bűntett miatt nyomoz a magyar rendőrség

A Ripost megkereste a zürichi rendőrséget, lapzártánkig nem erősítették meg a történteket. Megkerestük a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, és kérdésünkre közölték: kerítés bűntett miatt indítottak eljárást az ügyben.

„Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság panaszirodáján tettek bejelentést, amely alapján a rendőrség haladéktalanul nyomozást rendelt el kerítés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A BRFK minden Magyarországon végrehajtandó szükséges és lehetséges nyomozati cselekményt haladéktalanul elvégzett, intézkedett a nő körözésére, továbbá felvette a kapcsolatot a svájci társhatóságokkal is” – közölték a Ripost-tal.

Lapunk megkereste a Külgazdasági és Külügyminisztériumot is, és válaszuk szerint a berni magyar nagykövetség konzuli hivatala a BRFK-tól kapott értesítést az ügyben. A vezető konzul felvette a kapcsolatot a svájci hatóságokkal, akik már vizsgálják az ügyet – írták.

Magyar lányokat adnak el szexmunkásnak

Évente több tízezer 14 és 18 év közötti fiatal lány tűnik el Magyarországról. Több mint 90 százalékukat hamar megtalálják, de az eltűnt lányok közül több százan évek alatt sem kerülnek elő.

Legtöbben a gyermekotthonokból menekülnek a jobb élet reménye miatt, ám sokan prostituáltakká válnak itthon vagy külföldön. Vagy hiszékenységből – mert szerelmesek lesznek, aztán épp az áhított férfi lesz a futtatójuk –, vagy kényszerből: megverik őket, papírjaikat és megkeresett pénzüket elveszik. Pénz és nyelvtudás híján pedig kitörniük szinte lehetetlen. Korábban lapunknak Sinka Vivien az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány elnöke hangsúlyozta a probléma súlyosságát. – „Nem egyszer láttunk olyat, hogy az elszökött tinilányokat bedrogozták, és eladták szexmunkásnak” – mondta Vivien. – Az egyik 15 éves lányt sikerült kiszabadítani, de ő – érthetetlen okból – újra megszökött. Ezúttal elrablói Olaszországba vitték, ahonnan csak úgy menekült meg, hogy annyira elverték, hogy kórházba kellett vinni.

Partidroggal kábítják el az áldozatokat

Egy pillanatnyi figyelmetlenség, és az egész élete rámehet valakinek, hogy drogot kevernek az italába! Az egyik hírhedt „partidrog”, az egészségügyben gamma-hidroxi-butirát (GHB) néven ismert „gina” könnyen beszerezhető, mert a vegyületeket, amikből legyártható, bárki megveheti. Így nem meglepő, hogy ez az egyik legelterjedtebb partidrog, amita gyanútlan áldozatok elkábításához használnak. Egy felnőtt elkábításához négy-öt csepp (körülbelül 0,2 ml) elegendő ahhoz, hogy eszméletét veszítse az illető, és a hosszú órákon át kiütött áldozat utólag semmire sem emlékszik. Ha alkoholba keverik a ginát, halált is okozhat. Január elején Manchesterben ítéltek életfogytiglanra egy férfit, aki gina segítségével kábított el és erőszakolt meg 100-nál is több fiatal férfit – többségük heteroszexuális volt, és utólag semmire sem emlékezett, ám mindenről volt videófelvétel, mert a perverz támadó a mobiljával mindent rögzített. A tettes a külvárosban járta a klubokat és környéküket, hogy részeg férfiakkal ismerkedjen. A 36 éves férfi ginát kevert az italukba és megerőszakolta őket. A bíróság 136 rendbeli nemi erőszak miatt ítélte el.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Bikiniben, borozgatva síelt a magyar színésznő - kép, videó

origo.hu

Brüsszel bejelentette: készüljünk a háborúra!

borsonline.hu

Hatalmas UFO bukkant elő a semmiből, sokkot kaptak az emberek

vg.hu

Ukrán parancsnoki tanácskozásra mértek csapást az oroszok, vérfürdő a fronton

ripost.hu

Itt a bizonyíték: a földönkívüliek már itt vannak

mandiner.hu

Azonnal műteni kellett az ATV híres műsorvezetőjét

origo.hu

Leleplező vallomások: Zelenszkij teljesen megőrült, kirobbanthatja a III. világháborút

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Ha erről lemaradsz nem látod többször: ekkor nézz fel az égre a különleges látványért

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

magyarnemzet.hu

Ha a második világháborúban megőrizzük a szuverenitásunkat, kevesebbet szenvedett volna hazánk

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

NÍNÓ

Utasokkal teli busznak csapódott egy sofőr a 18. kerületben: többen megsérültek

NÍNÓ

Akkora baleset történt Budapesten, hogy teljes szélességében lezárták az utat

NÍNÓ

Most jött: Tömegbaleset történt Budapest felé

NÍNÓ

Rettenetes autópálya-balesettel indult a hét Magyarországon

NÍNÓ

Riasztották a tűzoltókat: felcsaptak a lángok egy fővárosi kórház területén

NÍNÓ

Ittas sofőr elkaszált egy családot, angyalarcú 4 hónapos vesztette életét

NÍNÓ

Leejtette a fülhallgatóját, munka közben érte halálos baleset a 21 éves nőt

NÍNÓ

Kilencéves lány után ugrott a testvére és az apja, senki nem élte túl