NÍNÓ

Százmilliós vagyont él fel az özvegy: csalást sejtenek a háttérben

A nő állítja, hogy a 37 év korkülönbség ellenére igaz érzelmek vezérelték őt az idős bácsihoz.
  • Szerző: ripost

Furcsa történet miatt indított több pert is az ügyészség. Úgy tűnik, egy azóta elhunyt 86 éves férfi néhány hét ismeretség után ráíratta a százmilliós vagyonát egy nála 37 évvel fiatalabb nőre.

Fotó: Pixabay

A kevéssel korábban megözvegyült bácsi 2019 tavaszán futott össze először az ötvenes éveiben járó asszonnyal egy parkban, majd augusztus 18-án ismét találkoztak. A nő autóval elvitte a templomból épp hazafelé tartó 86 éves férfit, 11 nappal később pedig már az anyakönyvvezető előtt fogadtak örök hűséget egymásnak – írja a Blikk.

A férfi idén októberben elhunyt, de előtte ajándékozási szerződéssel a nőre íratta a lakását és a nyaralóját is. Miután a bácsi családja ezt nem nézte jó szemmel, az idős ember megszakított velük minden kapcsolatot.

Most, a férfi halála után, miután bíróságra került az ügy, a Blikk megkereste az özvegyet, aki egészen másként emlékszik a történtekre.

„Mondta mindig, ne hagyjam, hogy ezt tegye velünk a családja. Korábban nem törődtek vele, csak most vált hirtelen fontossá az örökség. Kezdettől fogva megpróbáltak szétválasztani minket. Az egyik rokon még meg is támadta a férjem a saját otthonában, amikor számon kérte rajta a döntéseit. Ebbe betegedett bele, de én mellette voltam végig” – fogalmazott az özvegy.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?