NÍNÓ

Segítséget kért eltűnése előtt a beteg Pest megyei nő!

Semmit nem tudnak arról a 33 éves asszonyról, aki még szombaton telefonált szeretteinek Bécsből, mert eltévedt. Paranoid skizofréniában szenved, ha nem szedi a gyógyszereit, félelem gyötri.

Aggódva keresik szerettei a Sződligetről származó Kalácska Ildikót, aki március 12-én telefonált utoljára Bécsből. Akkor azt mondta, eltévedt, nem tudja pontosan, hol lehet az osztrák fővárosban. Az asszony azóta eltűnt, nem lehet elérni telefonon, és nem adott magáról életjelet immáron öt napja.

A 170 centiméter magas, telt alkatú, festett szőke hajú 33 éves asszony viselkedése az átlagtól eltérő, zavart, zárkózott lehet. Ildikó gyógyszert szed paranoid skizofréniájára, ha ezt nem teszi, fokozott félelemérzet alakul ki nála minden és mindenki iránt. Eltűnésének bejelentése folyamatban van.

Aki a fent látható asszony jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja az alábbi telefonszámot: +41774438303 vagy írjon emailt az alábbi címre: [email protected]

És ezeket olvastad már?