NÍNÓ

Rettenetes fotók érkeztek a szentendrei frontális ütközésről

Mentőhelikopter is érkezett szombaton Szentendrére, miután két autó karambolozott. A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy ember meghalt, ám aztán sikerült őt újraéleszteni.
  • Szerző: RIPOST

Ahogy a %% is beszámolt róla, az elsődleges információk szerint egy ember meghalt, három másik megsérült, amikor két autó frontálisan ütközött szombaton Szentendrén, a Szentlászlói úton – közölte esőként Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. 

A szóvivő elmondta: a két autóban négyen utaztak, egyikük a roncsok közé szorult, az életét már nem tudták megmenteni.

A másik három sérültet a mentők vizsgálják, egyikük eszméletlen. A baleset helyszínén teljes az útzár

– mondta.

FRISSÍTÉS: Az Országos Mentőszolgálat később azt írta: az öt percen belül kiérkező első mentőegység az egyik sérültet a roncsba szorulva, élettelenül találta. Mivel a férfihoz nem lehetett hozzáférni, a mentők előbb a három másik sérült ellátását kezdték meg. Miután a tűzoltók szétbontották a roncsot, az időközben megérkező mentőhelikopter személyzetének sikerült újraéleszteni és kórházba szállítani a férfit - tették hozzá.

A mentőszolgálat információit Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője is megerősítette. Elmondta, a korábbi hírekkel szemben sikerült a középkorú férfi életét megmenteni, vele együtt négyen sérültek meg a szentendrei Szentlászlói úti frontális ütközésben.

Az MTI fotóin látszik, milyen rettenetes állapotokat hagyott maga után a karambol.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiszai vagy dunai? Melyik a legjobb halászlé?
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?