NÍNÓ

Rejtélyes kutyamérgezőt keres egy egész magyar város

A városlakók kutyáit és macskáit akarja mérgezni egy rejtélyes alak Szentendrén. A helybélieknek már nagyon elegük van, összefogtak, hogy megtalálják az elkövetőt.
  • Szerző: Ripost

Kis túlzással már a település összes lakója azt az aljas elkövetőt keresi, aki folyamatosan próbálja megmérgezni a környék kutyáit és macskáit. A módszerek között nem válogat, a macskákat fagyállóval itatja, a kutyáknak pedig mérgezett, vagy szögekkel teli hús darabokat dobál szét az utcán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Feltehetően ez a hús is mérgezett. Fotó: Facebook / Szentendre blogol

A gazdik pedig sokszor csak a baj megtörténte után eszmélnek, mikor már lehet, hogy túl késő szeretett kedvencüknek, sőt úgy tudni, több háziállat is elpusztult egy-egy ilyen eset után. A helyieknek elege van már, ezért most szinte az egész város összefogott azért, hogy mielőbb kézre kerítsék az elvetemült állat mérgezőt. A panaszosok szerint fontos, hogy minden esetben értesítsék a helyi rendészetet, mert csak így lehet fellépni a mérgezések ellen.

A probléma sajnos Budapesten is jelen van. Ahogy a korábban megírta, legutóbb a XVII. kerületi Kucorgó térnél, illetve a Margit híd budai hídfőjénél találtak mérgezett, vagy szögekkel teli hús darabokat, amire hazai sztárok hívták fel a figyelmet.

És ezeket olvastad már?