NÍNÓ

Perdöntő bizonyítékokra leltek az eltűnt villanyszerelők ügyében

Döbbenetes részletek derültek ki az évekkel ezelőtt eltűnt mosonmagyaróvári villanyszerelők ügyében. Az osztrák rendőrség még búvárokat is bevetett felkutatásukra.
  • Szerző: Ripost

Perdöntő bizonyítékokra leltek az osztrák és magyar rendőrök, akik együttesen dolgoznak a még 2015-ben eltűnt O. Vilmos, és a két évvel ezelőtt eltűnt Mácsik Zolán felkutatásában. Mindkét férfi É. Imre győri vállalkozónál és annak osztrák fővállalkozójánál, H. A. -nál dolgozott Ausztriában, amikor nyomuk veszett, meggyilkolásukkal a magyar vállalkozót gyanúsítják, aki tagad, de jelenleg is házi őrizetben van. Mint arról korábban már a is beszámolt, É. Imre azzal érvel, hogy a két villanyszerelő ma is él, csak drogügyletbe keveredtek mind a ketten, ezért kellett eltűnniük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Blikk információi azonban mégis azt erősítik, hogy a két férfit meggyilkolhatták. A lap csütörtöki számában arról írnak, hogy az osztrák és a magyar rendőrség mindenre kiterjedő, részletes nyomozást tartott, többek között talajradarral szinte centiről centire átvizsgálták azt a területet, ahol meglátásuk szerint eláshatták a két szerelőt. Időt és energiát nem kímélve, több mint egy méter mélyen, ahol kellett, a betont is feltörték, búvárjuk egy kilenc méter mély kútba is alámerült.

É. Imre gyanúsított

Az osztrák fővállalkozó, H. A. pincéjében befalazva megtaláltak egy markológépet és két betonkeverőt. A markolóján betondarabokat találtak, ami azért érdekes, mert a magyar gyanúsítottnál gyorskötő cementre bukkantak. A kertet ezek után alaposan átkutatták, de hiába.

A Blikk megtudta: a markolót és egy utánfutót még 2015. június 2-án O. Vilmos bérelt ki Bécsben. Mivel nem vitte vissza időben, a cég feljelentést tett a rendőrségen. A férfi a telefoncella-információk szerint június 3-án egy burgenlandi településen volt, azóta nincs hír róla. Itt a pályaudvaron az utánfutót megtalálták, a markolót pedig három évvel később lelték meg.

„Számomra egyre valószínűbb, hogy a gyilkos, miután megölte a két vállalkozót, azok holttestét elégette a Győr melletti kis házánál, majd a maradványokat kivitte Ausztriába, ahol a markoló segítségével eltüntette azokat” – nyilatkozta a lapnak dr. Lichy József, a Mácsik család jogi képviselője.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz olyan a töltött káposzta, mint a nagyié
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?