NÍNÓ

Nyilvánosan maszturbálók tartják rettegésben az embereket Budapesten

Budapesten a Wekerle-telepen és Óbudán is nyilvánosan maszturbálók botránkoztatják meg az embereket. Az egyik alak egy játszótéren kényeztette magát.
  • Szerző: Ripost

Nagy felháborodást keltett Budapesten a Wekerle-telepi szülők körében, hogy a Kós Károly téri játszótéren, a gyerekek mellett fényes nappal maszturbált egy férfi. Mivel biztonsági őr nem volt a környéken, egy apuka vezette ki a játszótérről az illetőt. Rendőrt is hívtak, de az elkövető hamar eltűnt: felszállt a buszra. A felháborodott szülő figyelmeztette a környékbelieket és eljuttatta az illető képét a helyi polgárőröknek. Kiderült: többen látták már a gyanús embert a környéken. Egy futó nő is látta a férfit egy reggel, hasonló tevékenység közben... Mások többször is találkoztak vele, rendszeresen járt a játszótérre is.

Fotó: Police.hu

Hasonlóra panaszkodnak Óbudán is. Az Aquinicum-i HÉV-megállóban láttak fényes nappal egy idős férfit maszturbálni.

„Ez klasszikus exchibicionizmus, parafília”

– magyarázta a nak Bede Zsuzsanna szexuálpszichológus. Ha valaki nyilvánosan maszturbál, akkor a nyilvánosság a fontos neki, az hozza az izgalmat. Ez nem tekinthető magánügynek akkor sem, ha mást nem inzultál közvetlenül – mondja a szakember. A nyilvános maszturbálás bűncselekménynek számít: a Btk. szerint „ki magát nemi vágyának kielégítése végett más előtt szeméremsértő módon mutogatja, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

És ezeket olvastad már?