NÍNÓ

Megtalálhatták a Portugáliában eltűnt, angol kislány holttestét

Több jel is arra utal, hogy a nyolc éve rejtélyes körülmények között elrabolt, angol kislány földi maradványait találták meg.
címkék:
  • Szerző: The_M

2007. május 3-a óta emberek millióit foglalkoztatja, hogy vajon mi történhetett Madeleine McCannel, aki egy portugáliai nyaraláson tűnt el a szülei apartmanjából. Azóta már legalább két tucatszor hitték azt, hogy a nyomára bukkantak, vagy legalábbis az elrablóit megtalálták. Ám végül mindig bebizonyosodott, hogy rossz úton járnak a rendőrök.

Most azonban tényleg nagy a valószínűsége, hogy megoldódott Maddie eltűnésének rejtélye, és a lezárás sajnos tragikus lett, ahogy azt sejteni lehetett már egy ideje. Néhány napja egy férfi tett bejelentést az egyik dél-ausztrál rendőrségen, mert látott valamit a bozótban, ami egy holttestre hasonlít. A járőrök megvizsgálták a helyszínt, és megállapították, hogy egy kisgyerek földi maradványait találták meg.

Túl sok a hasonlóság

Ami a kiszivárgott információk szerint nagy eséllyel Maddie-hez tartozik. A csontváz ugyanis körülbelül nyolc éve lehet ott, a becsült kora, a haja színe és a testmagassága is megegyezik a McCann lányéval. Illetve a legelső rendőrségi nyomozás arra jutott, hogy a kislányt anno egy ausztrál nő vihette ki Portugáliából. Ausztráliában pedig soha nem jelentették olyan gyerek eltűnését, akire ráillene a megtalált holttest leírása.

Az ausztrál rendőrség azonban egyelőre nem szeretne semmit biztosan kijelenteni. Ugyanis még hátravannak a vizsgálatok, amik megkérdőjelezhetetlenül bebizonyítanák, hogy Maddie-t vagy mást találták-e meg. Szóval még semmi nem biztos, de túl sok az összecsengő jel.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?