NÍNÓ

Így hozták vissza az utolsó pillanatban az eszméletlen babát az életbe

Fulladozó négy hónapos csecsemő szülei riasztották a mentőket. A baba egyre kevésbé kapott levegőt, végül eszméletlenné vált. Elindultak a már érkező életmentők elé, közben végig kapcsolatban voltak, és sikerült is találkozni az utolsó pillanatban. Később derült csak ki, mi és ki okozhatta a bajt.
  • Szerző: Ripost

Kétségbeesett szülők telefonáltak a szombathelyi mentőknek: négy hónapos babájuk fulladozni kezdett a kiságyban. A csecsemőhöz több egység is elindult, és közben telefonon is tartották a kapcsolatot a szülőkkel.

Ám hiába próbálták megmenteni a babát, a beavatkozások egyre kevésbé jártak sikerrel. A kicsi egyre kevesebb levegőhöz jutott, és az eszméletét is elveszítette. Végül autóba szálltak vele a szülők, és a mentő elé indultak.

Félúton, valószínűleg az utolsó pillanatban találkoztak. A mentőknek sikerült visszahozni az életbe a kicsit, és az is kiderült mi okozta csaknem a halálát.

Fotó: Pixabay

Egy kis legófigura akadt a torkán, ami a nyelőcső felső szakaszába ékelődött, és összenyomta a gégéjét! A játékot pedig valószínűleg valamelyik testvére tehette mellé játékból a kiságyba. A baba megmenekült, és stabil állapotban szállították kórházba.

És ezeket olvastad már?