NÍNÓ

Hárman meg is haltak a nyírbátori óriási robbbanásban

A robbanásban három munkás olyan súlyosan sérült, hogy már nem lehetett rajtuk segíteni, és a helyszínen életüket vesztették.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A Szon.hu arról számolt be, hogy robbanás történt Nyírbátorban a Bátortrade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. telephelyén.

A lap úgy értesült, hogy egy tartály tetején munkások hegesztési munkát végeztek, amikor robbanás történt. Hárman sérültek meg, a mentők és a tűzoltók azonnal a helyszínre érkeztek. Lakossági kitelepítésre, polgári mentésre nem volt szükség.

„Két óra óta folyamatosan halljuk a szirénákat, jönnek a mentők, tűzoltók” – mondta el a lapnak egyik olvasójuk, aki a város központjában dolgozik, és az ismerőseitől úgy tudja, hogy a Vasvári utcában történt a robbanás.

A mentők, a rendőrök és a tűzoltók azonnal ellepték a helyszínt

A mentők, a rendőrök és a tűzoltók azonnal ellepték a helyszínt (Fotó: szon.hu)

A balesetben érintett munkásokról pedig szörnyű hírt jelentettek be.

„A nyíregyházi mentésirányítás két helikoptert és négy mentőegységet riasztott a nyírbátori helyszínre. Az üzemben a robbanás következtében három férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életüket már nem lehetett megmenteni” – erősítette meg lapnak Ménes Dávid mentőtiszt, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?