NÍNÓ

Eltűnt villanyszerelők ügye: rátámadtak a családtagok a gyanúsítottra

Kétségbeesetten várják haza családjaik az eltûnt villanyszerelőket. A hozzátartozók még mindig remélik, hogy a két családapa életben van. Transzparensekkel várták a többszörös emberöléssel gyanúsított vállalkozót a bíróságon, majd a tárgyalás után rátámadtak a megbilincselt férfit szállító bv-s autóra is, követelve: mondja meg, hol a két eltûnt villanyszerelő.
  • Szerző: Ripost

Döbbenetes jelenetek zajlottak le a bíróságon Győrben, amikor a két eltűnt villanyszerelő ügyében is emberöléssel gyanúsított É. Imre letartóztatásáról akart dönteni a bíró. A két eltűnt férfi hozzátartozói transzparensekkel várták a gyanúsítottat, amelyeken követelték: a vállalkozó mondja meg, hol van az eltűnt férjük!

Azt tervezték, hogy a gyanúsított szemébe néznek, de nem engedték be őket a Győri Járásbíróság épületébe. A hozzátartozók ezért az üvegajtón keresztül mutatták a plakátjaikat. Ekkor még nem tudtak a gyanúsított szemébe nézni, mert a megbilincselt É. Imrét egy hátsó ajtón vitték be.

 

Csatajelenet a bíróság előtt

A tárgyalás nem tartott sokáig, pár perc alatt elhalasztották péntekre. Utána viszont szabályos csatajelenet zajlott le a bíróság épülete előtt: a kétségbeesett hozzátartozók megállították a továbbra is megbilincselt É. Imrét elszállító bv-s autót, és dühösen kiabálva mutogatták a plakátjaikat a gyanúsítottnak, aki nyugtalanul fészkelődött közben. A fehér furgon csak hosszú dudálás után tudott elindulni, miközben a dühös hozzátartozók kiabálva követelték É. Imrétől: mondja meg, mit csinált a villanyszerelőkkel!

Hogy mi történt ezután, kiderül a csütörtöki napilapból!

Mindkét eltűnt villanyszerelő felesége nyilatkozott a %%-nak.

Hogy mit mondtak, és mi lesz a karácsonnyal a Mácsik családnál, kiderül a csütörtöki napilapból!

 

Péntekre halasztották a döntést

A Győri Járásbíróság nem döntött É. Imre letartóztatásának meghosszabbításáról, mert a gyanúsított ügyvédje, dr. Bagó Ottó nem kapta még meg azokat az iratokat, amik alapján a második villanyszerelő, Orlik Vilmos megölésével is gyanúsítja É. Imrét a rendőrség. A döntés holnapra várható.

Így tűnt el a két villanyszerelő
- Március 31-én tűnt el Mácsik Zoltán. Hajnalban indult el mosonmagyaróvári otthonából, hogy találkozzon az őt korábban egy munkával megbízó É. Imrével, aki tartozott neki.
- A Győrhöz közeli abdai Mol-benzinkútnál találkoztak. A két autóból lehúzott ablakon át váltottak pár szót, majd Zoltán a fehér transzporterrel követni kezdte a későbbi gyanúsított szürke Opeljét. Mácsik Zoltánt azóta senki sem látta.
- Április 8-án a rendőrök megtalálták Zoltán kocsiját Győrben, és a későbbi gyanúsított kocsiját Szombathelyen.
- Szintén április 8-án a rendőrök elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták É. Imrét. Először emberrablás, majd hamarosan már emberölés miatt.
- Zoltán eltűnése után kiderült: három éve egy kísértetiesen hasonló eset is történt. 2015-ben tűnt el egy villanyszerelő, Orlik Vilmos. Õ is kijárt Ausztriába járt dolgozni, mint Zoltán. Eltűnése előtt azt mondta a családjának, hogy Győrben van találkozója egy megbízóval. Autóval indult el, és azóta nem látták, csupán egy kamerafelvétel van arról, ahogy autózik a sztrádán.
- A múlt héten a megtudta: előkerült Orlik Vilmos 3 éve eltűnt autója, mégpedig annak az É. Imrének a rokonainál, akit emberöléssel gyanúsítanak Mácsik Zoltán ügyében.
- A héten a rendőrség megerősítette a -nak: É. Imre ellen már több rendbeli emberölés gyanújával nyomoznak.
- Tegnap került volna sor a gyanúsított letartóztatásának meghosszabbítására, de a tárgyalást elnapolták péntekre.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?