NÍNÓ

Elképesztő, hogyan kapták el az egyik legkeresettebb magyar bűnözőt

A rendőrség nemrég hozta nyilvánosságra azt a listát, amin a legkeresettebb magyar bûnözők szerepeltek, csütörtökön pedig három emberrel is csökkent a toplista!
  • Szerző: Ripost

A %% címlapon adta közre a rendőrség top 50-es körözési listáját szerdán, másnap pedig már három ember le is került róla.

„Két személyt külföldön kaptak el, hagyományos úton, nemzetközi elfogatóparancs alapján. Egyikük a különösen veszélyesnek címkézett, fegyveres rabló, B. Csaba, a másikuk pedig M. Attila, akit lopásért, rablásért és csalásért is köröztek 2016 óta. Mindketten megszöktek a jogerős büntetés elől. A harmadik férfit viszont tíz év után, klasszikus lakossági bejelentés után fogták el a nyomozók csütörtökön”

– tájékoztatta a %%-ot az ORFK szóvivője, Gál Kristóf.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint S. L.-t a Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársaival közösen kapták el, a férfit kábítószerrel való visszaélés miatt körözték. Gál Kristóf lapunknak még elmondta: az elmúlt napokban megháromszorozódott a bejelentések száma melyek mindegyiket komolyan veszik a nyomozók: így sikerült elfogni S. L.-t is csütörtök reggel.

A rendőrség kéri a lakosságot, hogy amennyiben a körözési listán szereplők közül bárki felismerne egy bűnözőt, vagy információval rendelkezik hollétéről, tegyen bejelentést a körözött személy adatlapjáról elérhető üzenetküldő alkalmazással. A bejelentés elküldése anonim módon is lehetséges.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?