NÍNÓ

Elhagyott szeretője robbanthatta fel a kozmetikusnőt?

Mintha földrengés történt volna, olyan erővel rázta meg Los Angeles környékét a Magyar Kozmetika nevû szépségszalonban történt robbanás, amelyben a 48 éves Krajnyák Ildikó kozmetikus életét vesztette. A pletykák szerint az áldozat nemrég szakított színész kedvesével, aki szívesen épített rakétákat a garázsban.
  • Szerző: Ripost

A környék egyik legbiztonságosabbnak tartott városában, a Los Angelestől alig nyolcvan kilométerre található Aliso Viejóban, egy kórházban üzemelt a Magyar Kozmetika nevű szépségszalon, ahol iszonyatos erejű robbanás történt helyi idő szerint kedden kora délután. A szalont vezető 48 éves Krajnyák Ildikó kozmetikus szörnyethalt a robbanásban, két embert égési sérülésekkel, további egy személyt füstmérgezéssel szállítottak kórházba.

A hatóság először gázszivárgásra gyanakodott, ám később olyan nyomokat találtak, amelyek egyértelműen robbanószerre utalnak. A rendőrség gőzerővel nyomoz az ügyben, házkutatásra és kihallgatásra is sor került már.

Megromlott házassága után színésszel randizgatott

Az ABC7 amerikai hírtelevízió információi szerint a rendőrök a kaliforniai Long Beachen vizsgálódtak. Ott biztosított ugyanis szállást a színészként is ismert befektető, Stephen Beal a magyar nőnek, akinek fél éve megromlott a házassága. A hírcsatorna az egyik szomszédtól úgy értesült, hogy a férfi, aki egyébként az Ildikó által vezetett szépségszalon befektetője, hobbiból ember nagyságú rakétákat épített a garázsában. Azt beszélik, hogy a páros szeretői viszonyt folytatott, erre engednek következtetni a Stephen Beal Facebook- oldalán közzétett fotók is, melyek szerint áprilisban Portugáliában, múlt hónapban pedig a mexikói Puerto Vallartában nyaraltak együtt, utóbbi helyen luxuskörülmények között. Ugyanakkor a szomszédok szerint a pár úgy egy hónapja véget vethetett a kapcsolatuknak… Az egyik, környéken élő szerint mindez elég ok lehetett, hogy gyanúsítottként kihallgassák a férfit. Az NBC4 amerikai hírtelevízió értesülései szerint mintegy félszáz nyomozó vizsgálta át a nő lakását, a szalont, és az üggyel kapcsolatban kihallgatták a nő férjét, Stephen Bealt. Ugyanakkor lapzártánkig a rendőrség senkit nem gyanúsított meg a robbantással…

Gyűjtés indult a magyar nő Washingtonban tanuló fiának

Információink szerint a brutális erejű robbanásban életét vesztő Krajnyák Ildikó bő egy évtizede élt az Egyesült Államokban a férjével és a fiával, s magával vitte oda beteg édesanyját is. A Krajnyák család szóvivője elmondta, gyűjtést indítottak az interneten, hogy az elhunyt nő fia, a jelenleg a Washingtoni Egyetemen tanuló Keanu Laszlo Vestil elutazhasson édesanyja temetésére. Alig 15 óra alatt a célként kitűzött 20 ezer dollár közel harmada gyűlt össze.

Lapunk felkereste a tragikus körülmények közt elhunyt nő hazai ismerőseit, akik közül többen tőlünk tudták meg a tragikus hírt... Ha kíváncsi vagy rá, hogyan vélekednek a borzasztó esetről és a nő családjáról, a pénteki számából megtudhatod.

 

 

És ezeket olvastad már?