NÍNÓ

Budapesten is feltűnt a nyugdíjasokat százezrekkel lehúzó bűnbanda!

Tőlünk tudták meg a betegek, hogy átvágják őket! Naponta milliókat csalhat ki a nyugdíjasoktól egy bûnbanda a fővárosban! Fehér köpenyes áldoktorok és kigyúrt izompacsirták várják az időseket, akiktől úgy szednek be százezreket, hogy előtte halálra rémisztik őket.
  • Szerző: Ripost

Tőlünk tudták meg a nyugdíjasok, hogy átvágják őket!

Úgy tűnik, hiába zárta be kapuit Egerben az Mg-Relax Kft., és hiába helyezte a veszprémi bíróság előzetes letartóztatásba a cég ügyvezetőjét, aki a gyanú szerint egy betegeket lehúzó banda főkolomposa.

A %% kiderítette: a cég egy kicsit más formában él és virágzik, ezúttal Budapesten, a Blaha Lujza téren, az EMKE irodaházban.

A változás mindössze a kihelyezett molinókon látható, minden más ugyanaz, mint amiről a %% már korábban is beszámolt:

az adott cég ingyenes szűrővizsgálatra hívja be telefonon a gyanútlan áldozatot, ott egy orvosi mérésen azzal riogatják, hogy nagyon beteg, meg is halhat hamarosan, de azonnali segítséget ajánlanak egy termék formájában, ami a nyakmasszírozón át a lágylézer óráig bármi lehet. Egy dolog hasonló: az ár, ami több százezer forint.

Értisztító ágytakaró százezrekért

A Blaha Lujza téri „rendelőre” egy olvasónk hívta fel a figyelmet. Elmondta, hogy napközben fehér köpenyes álorvosok jönnek-mennek az EMKE irodaház környékén. Lapunk három olyan nyugdíjassal beszélt, akiket behívtak ide vizsgálatra. Mindhármuk azt a lesújtó diagnózist kapta, hogy nagyon beteg. Egyikük 240 ezer forintért, a másikuk 300 ezer forintért vásárolt egy ágytakarót, amelyen naponta kétszer 10 percet kell feküdniük.

Budapesten ugyanaz a Germer Group tűnt fel, álorvosos plakátjaival, mint korábban Egerben, ahol már fel kellett számolniuk az irodájukat.

Azt, hogy miért szégyenkezik az egyik átvert nyugdíjas, hogy egy másik idős hölgy miért nem meri elmesélni a történetét a férjének, és hogy a harmadik miért kapta vissza a pénzét, megtudhatja a hétfőn megjelenő napilapból!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?