NÍNÓ

A barátja karjaiban halt meg a 28-as villamoson leszúrt Gábor

A fiatal férfi a koronavírus miatt vitázott össze támadóival.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt: meggyilkoltak egy fiatal férfit a 28-as villamoson. A Bors az eset kapcsán megtudta: a három fős társaság már akkor belekötött a 25 éves Sz. Gáborba, mikor az Pepsi nevű kutyájával felszállt. Folyamatosan csúfolták a kutyát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Még hozzá is akartak nyúlni, de a gazdája nem hagyta, és a koronavírusra hivatkozva próbálta hárítani a közeledésüket” – mondta el a napilapnak a férfi lakótársa, Anna. Ő épp a támadás előtt beszélgetett vele cseten, de egyszer csak nem jött több üzenet. Végül hallomásból értesült a tragédiáról.

Budapest, 2020. április 3.
Bûnügyi helyszínelõk dolgoznak 2020. április 3-án éjszaka Budapesten, az Orczy térnél, ahol megöltek egy férfit. Egy háromfõs társaság egyik tagja szúrt meg egy 25 éves férfit a 28-as villamoson, majd a helyszínrõl elmenekült. A 25 éves férfi életét a kiérkezõ mentõk már nem tudták megmenteni, a sérüléseibe belehalt.
MTI/Mihádák Zoltán

Egy másik barátja azonban ott volt Gáborral a támadást követően, próbálta elszorítani a sebét, közben egy utas hívta a mentőket. Azonban mire kiértek, a fiatal férfi a barátja karjaiban elhunyt.

Pepsi, Gábor kutyája a támadás közben úgy megijedt, hogy elszaladt. Őt azóta is folyamatosan keresik, de még nem sikerült megtalálni.

A nyomozók egyébként 23 percen belül elfogták az elkövetőket.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?