NÍNÓ

15 késszúrással ölte meg édesapját a bihari férfi

Anyja halála után megromlott a két férfi viszonya. Egy éjszaka addig fajult veszekedésük, hogy megölte az apját.
  • Szerző: Ripost

A tragédia akkor vette kezdetét, amikor elhunyt a hajdúbiharban élő férfi édesanyja, így édesapjával ketten maradtak. Több évig éltek így együtt, ám idővel egyre rosszabbul érezte magát. Nem volt megelégedve a sorsával, amiért szüleit és a betegségét kezelő szakembereket és az általa szedett gyógyszereket okolta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Tavaly április 30-án este úgy döntött, hogy almát fog vacsorázni, ezért elővett egy kést, amivel bement a nappaliba, ahol édesapja éppen a kanapén pihenve nézte a televíziót. Ezt látva hirtelen felindulásból nekitámadt a kezében lévő késsel.

Az idősebb férfi megpróbált védekezni fia ellen, dulakodni kezdtek, de nem bírt vele és saját vérében fürödve zuhant a földre, ahol eszméletét vesztette és perceken belül meghalt.

A férfi nem kímélve édesapját a marokra fogott fegyverével tizenötször sújtott le.

A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség a kényszergyógykezelés alatt álló férfi ellen emberölés vádjával indított eljárást. De mivel kóros elmeállapota miatt cselekménye veszélyességének felismerésére képtelen volt és így a törvény erejénél fogva nem büntethetőm, a napokban a Debreceni Törvényszék a vád alól felmentését kérte.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?