KÜLFÖLD

Felfoghatatlan tragédia: elhunyt a 6 éves kisfiú egy játék miatt

Pillanatok alatt bekövetkezett a tragédia a kisgyermek játéka miatt. A szülők fájdalmára nincsenek szavak.
  • Szerző: Ripost

A hatéves kisfiú és családja nem tettek semmi rendkívülit, amikor meglátogatták a SeaWorld nevű állat és vidámparkot. Akkor még nem is sejtették, hogy felhőtlen boldogságuk tragédiába fog torkollni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az ausztráliai vidámparkban Deklan Babington-MacDonald olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életmentő gépre került és esélye sem volt a gyógyulásra.

Deklan Babington-MacDonald (4)
Fotó: Videó

A kisfiút lenyűgözték az állatkertben látott úszkáló cápák, imádta a rája simogatót, de ámulattal nézte az úszkáló pingvineket és jegesmedvéket is. Így amikor a játékboltoknál sétált szüleivel, addig könyörgött, amíg nem vettek neki egy tologatós pingvint.

Arról pontosan nem adtak tájékoztatást, hogyan történt a baleset, de a játék miatt életveszélyes sérüléseket szenvedett a kis Deklan. Azonnal kórházba került, majd három nappal később közölték a szülőkkel, hogy gyermekük állapota válságos.

Sajnos végül a gépekre kötött Deklan feladta a küzdelmet. Az állatkert dolgozói mély fájdalmukat fejezték ki a történtek kapcsán, és azonnal kivonták a forgalomból a veszélyes játékot – írja a Daily Mail.

Anyukája adománygyűjtést szervezett, hogy el tudja temetni gyermekét. Eddig összesen 12.500 dollárral támogatták a családot, ami nagyjából 3 millió 700 ezer forintnak felel meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?