KÜLFÖLD

Terhessége alatt lett rákos az édesanya, három gyermeket hagyott hátra

Egymás után érték a családot a sorscsapások. Az édesanya végül nem bírta tovább folytatni a küzdelmet betegségével szemben.
  • Szerző: Ripost

Szívszaggató tragédia történt az angliai Blyth városában. Negyedik gyermekével volt terhes az a többgyermekes édesanya, aki belehalt a két éven át elhúzódó csatározásokba a rákkal.

Jamie-Lee Waddle számára pusztító csapás volt, amikor közölték vele orvosai a végzetes diagnózist: kettes stádiumú emlődaganata van. Azért, hogy életben maradjon, kemoterápiára kellett járnia. Terhességének 22. hetében járt, ezért megpróbálták az orvosok világra segíteni a hasában lévő picit, de csupán 2 órát élhetett, mielőtt meghalt.

Férjét, Connort is nagyon megviselte a tragédiák sorozata, hiszen nemcsak élete szerelme került halálos veszélybe, de elvesztette egyik gyermekét is. A család megpróbáltatásai azonban ezzel még nem értek véget. A többgyermekes édesanya ugyanis hiába folytatta a kezelését, a rák a melléből átterjedt az agyába, a májába és a tüdejébe is.

A nő később vérmérgezést is kapott, majd egy csúnya tüdőgyulladás is megnehezítette a gyógyulását. Néhány hét alatt az állapota szörnyen megromlott és végül február 4-én meghalt. Jamie-Lee mindössze 28 éves volt.

„Olyan gyorsan történt minden, hogy nem akarjuk elhinni. Amióta diagnosztizálták a betegséggel, egyik ütést kapta a másik után. Először még abban bízott, hogy a kezelés segíteni fog rajta, kisfia egészségesen megszületik és egy éven belül a rákot is legyőzi. De a gyermek elvesztése számára és Conornak is hatalmas veszteség volt” – nyilatkozta a Chroniclelive oldalának a nagynénje, Jo Hankinson.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?