KÜLFÖLD

Sokkoló: holtan találták a tanárnőt az otthonában, 20 késszúrás végzett vele

Még egy órára sem maradt egyedül a fiatal nő, amikor betörtek a házában és brutálisan kivégéztek. A család értetlenül áll a tanárnő halála előtt.
  • Szerző: Ripost

Brutális kegyetlenséggel gyilkoltak meg egy pennsylvaniai nőt saját otthonában. Ellen Greenberg első osztályos tanárnő a Juniata Park Akadámián dolgozott. Nemcsak munkahelye, hanem magánélete is rendben volt, hiszen együtt élt boldog párkapcsolatban vőlegényével, Sam Goldberggel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egyik téli napon olyan hóvihar csapott le a városra, hogy mindketten inkább otthon maradtak. A nap folyamán később a férfi mégis elment a helyi edzőterembe, Ellen gyümölcs pucolásba kezdett.

Mire Sam visszatért, valaki kizárta a házából, ahová a hatóságok segítettek bejutni neki. A vőlegény szerint csupán 45 percet volt távol, de ez idő alatt meggyilkolták a tanárnőt. Ellen Greenberg holttestére a konyhában, az asztalra dőlve találtak rá. Összesen húsz szúrt sebet találtak a testén, tíz a tarkóját, nyolc a mellkasát, még egy-egy találat a fején és gyomrán érte – írja a Crime Online.

Az orvosszakértő vizsgálata megállapította, hogy Ellen emberölés áldozata lett. A biztonsági kamerák ellenőrzése pedig bizonyította Sam állításait.

Később az is kiderült, hogy a helyszínelés során a nyomozók nem vizsgáltak meg elég alaposan minden részletet, így a támadó még mindig szabadon mászkál. Például azt sem vették észre, hogy hiányzik a bejárati ajtó zárjának az egyik csavarja. A kukákat sem nézték át és a társasház lépcsőiről sem vettek mintákat.

A nyomozást 2011-ben bizonyítékok hiányában lezárták, de a család továbbra is küzd az igazságszolgáltatásáért.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?