KÜLFÖLD

Szívszorító: szemcseppel mérgezte meg gyönyörű feleségét a férj

A férfi pontosan tudta, hogy milyen veszélyes lehet szívbeteg feleségére a készítmény egyik hozzávalója. A véletlennek köszönhető, hogy rájöttek a gyilkosságra.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő módon végzett feleségével egy észak-karolinai férfi. A hatóságok kezdetben nem is gyanakodtak Stacy Hunsucker halála miatt, ám a későbbi orvosi vizsgálatok egészen megdöbbentő eredményeket mutattak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Elsőként azt hitték a nő leesett a lépcsőn és olyan súlyosan megütötte magát, hogy belehalt. Ám a vérében elképesztően magas tetrahidroolint találtak, amit a vény nélkül kapható szemcseppekben és orrsprayben található. Ám a dózis a szokásostól eltért és 30-40 dózisnak felelt meg.

Fotó: Pixabay

Szemcseppel végzett feleségével az életbiztosításáért

Joshua Hunsucker mentősként dolgozott és tudta, hogy felesége szívproblémákkal küzd. Így tisztában volt azzal, hogy a magas dózisú tetrahidroolin rövid időn belül szívleállást okozhat Stacynek. A hatóságok számára ezután már a férj indítéka sem volt rejtély, hiszen Joshua 250 ezer dollárt (kb. 77 220 000 forint) kapott az életbiztosítójuktól.

Nemrég pedig az is kiderült, hogy a 36 éves férfi szakmájában sem volt a legjobb. Korábban majdnem leégett miatta egy egész menti helikopter. Azonban szerencsére a pilóta észnél volt és gyorsan cselekedett, így baleset nélkül tudtak leszállni – írja a Crime Online.

A rendőrség jelenleg óvadék ellenében szabadlábra helyezte a feleség gyilkos férfit. Az igazság szolgálatatás elől azonban nem menekülhet, május 18-án fognak döntést hozni az ügyében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?