KÜLFÖLD

Váratlan tragédia: holtan találták a főiskolást egy árokban fekve

Egy autós találta rá eszméletlen állapotban a fiatal lányra. A rejtélyes halála miatt a hatóságok már őrizetbe is vettek egy gyanúsítottat.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan tragédia történt egy mindössze 21 éves főiskolás hallgatóval az amerikai Kentuckyban. A fiatal lány rejtélyes halála miatt a rendőrség nyomozást indított.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sarah Townsend holttestére egy autós talált rá egy árokban. Miután nyilvánvalóvá vált a számára, hogy a fiatal már nem él, azonnal riasztotta a helyi rendőrséget.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A nyomozóknak először fogalma sem volt mi történhetett és azt sem tudták ki lehet a lány. Családja ugyanis csak később jelentette az eltűnését, miután Sarah nem jelent meg a munkahelyén.

Mint később kiderült egyik ismerősével, a 22 éves Julius Sotomayorttal látták utoljára a lányt. Mikor a nyomozók felkeresték a férfit a házában, a lány kocsija még mindig ott állt.

A boncolás során kiderült, hogy a Farmville-i Sarah Townsend halálának okát (21) több lövés okozta.

A Crime Online információi szerint Julius Sotomayorttal szemben gyilkosság, bizonyítékok meghamisítása, lopás és illegális fegyverhasználat miatt emeltek vádat. Jelenleg őrizetben tartják 1 millió dolláros (kb. 308 250 000 forint) óvadék ellenében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?