KÜLFÖLD

Felfoghatatlan tragédia: egy 8 hónapos csecsemő álmában vesztette életét

A szülők álmukban sem gondolták volna, hogy egy lufi, ilyen nagy bajt tud okozni. Nem képesek feldolgozni gyermekük elvesztését.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas szerencsétlenségről számoltak be az angliai Salfordból. Egy mindössze nyolc hónapos csecsemő egy ártalmatlannak hitt lufi miatt kellett meghalnia.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Malaysia Kaylia Lamournek sikerült elérnie a kiságya közelébe helyezett lufi zsinórját. A csecsemő kíváncsisága tragédiához vezetett, ugyanis játék közben a nyakára tekeredett és megfojtotta.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Ez idő alatt az édesanyja vigyázott rá, aki a konyhában tevékenykedett, amikorra pedig gyanús lett számára a nagy csend, addigra már túl késő volt.

Az apuka dolgozott, így csak később értesült a történtekről – írja az Independent. A halálra rémült édesanya kihívta a mentősöket, de a szakembereknek nem sikerült újraéleszteni a csecsemőt. A lufit valószínűleg a gyermek megszületését ünnepelve vásárolták meg...

A vizsgálatokat végző halottkém hatalmas tragédiának minősítette jelentésében a kisgyermek halálát. A család ismerősei az édesapát, Jackenson Lamourt és az édesanyát, Brandy Kimberley Harveyt tökéletes szülőknek ismerték. A szülők összeomlottak nyolc hónapos kislányuk elvesztése miatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?