KÜLFÖLD

Sokkoló gyilkosság: felgyújtották a 4 éves kisfiút és az édesanyját

A gyermek és az asszony szörnyű gyilkosság áldozatai lettek, az asszony élettársa is meghalt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A korábban már beszámolt róla, hogy álmában érte a halál anyát és fiát, amikor valami berobbant az otthonuk teraszán és lángba borult a ház. Menekülésre semmi esélyük sem volt. A nő és négyéves kisfia azonnal életüket vesztették, míg a nő élettársát kórházba szállították. A férfi kómába esett, majd később követte szeretteit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az ügyben folytatott nyomozás zsákutcának bizonyult, majd letartóztattak két gyanúsítottat. A Daily Star most újabb információkkal szolgált: a két férfi benzint locsolt szét a ház körül, ezután gyújtották meg azt egy öngyújtóval. Kiderült az is, hogy a fiatal párnak valószínűleg valamilyen tartozása volt feléjük, és ezzel akartak példát statuálni. Ugyanis nemcsak a meggyilkolt anya tartozott pénzzel a két férfinek, hanem még sokan mások is: így a család halálát szánták üzenetként, hogy mielőbb fizessenek, akik még tartoznak.

A tárgyalások során végül mindkét férfit bűnösnek találták.

„Az elhunyt nő és férfi családjaik kénytelenek voltak újra átélni szeretteik szörnyű elvesztését a tárgyalások során„ – mondta a vezető nyomozótiszt. „Ez egy gondosan megtervezett, szörnyű támadás volt egy védtelen család ellen.”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?