KÜLFÖLD

„Segíts, anya” – támadók ölték meg az ápolót, miután elragadta apját a koronavírus

Fájdalmas tragédiát élt át egy angliai család. Azután egy nappal, hogy elragadta a koronavírus az édesapát, támadók végeztek a kórházban dolgozó fiával.
  • Szerző: Ripost

A 24 éves David Gomoh az egyik kórházban kezdett dolgozni, miután megszerezte diplomáját. Vasárnap este, miután elhagyta londoni, Canning Tow-ban lévő házát, megtámadták és megölték. Mindezt azután, hogy 24 órával korábban édesapja meghalt a koronavírus miatt. A család elképzelhetetlen gyötrelmet él most át.

Gomoh a londoni Szent Barthlomew Kórház ellátó osztályán dolgozott, még édesanyja a Newham University Kórház munkaügyi osztályának a vezetője.

A rendőrség információi szerint Davidra maszkos banditák támadtak rá késő este, 10 óra után, mindössze 100 méterrel távolabb otthonától. A rablók késsel ejtettek rajta halálos sebet, de még maradt annyira ereje, hogy visszamenjen a házukhoz és segítségért kiáltson.

Tragikus halála miatt nyomozni kezdtek, jelenleg egy ezüst színű Dodge Calibert keresnek, amivel a gyanúsítottak elmenekültek a helyszínről.

„Láttam, ahogy David a család házának ajtaján dörömböl. Azt kiabálta: anya, segíts nekem. Segítség, segítség. Néhány másodperccel később már a földre zuhant, a ház küszöbén esett össze” – árulta el a Daily Mailnek az egyik szomszéd, aki szemtanúja volt a fiatal haláltusájának.

A helyszínre érkező mentősök az előkertben megpróbálták megmenteni a férfi életét, de minden hiábavaló volt. Ráadásul nem ez volt az első gyilkosság a környéken.

A fiatalt mindenki egy kedves és jószívű emberként ismerte meg, időnként még önkénteskedett is. Azt egyelőre nem tudni, hogy miért pont őt támadták meg aznap éjszaka, de a rendőrség egy véletlenszerű támadásra gyanakszik.

A szörnyűség ráadásul pár nappal azután történt, hogy a családfő elhunyt, vélhetőleg a koronavírus miatt. Az édesapa temetését pedig a gyilkosságot követő napra tervezték. Így a dupla tragédia miatt, a két férfi családja teljesen összetört.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?