KÜLFÖLD

A repülőgépen hozta világra gyermekét az édesanya, nem is tudta, hogy terhes

Három órára ragadtak a repülőgép fedélzetén az utasok a vajúdó kismama miatt. Szerencsére jól sikerült a nem várt szülés.
  • Szerző: Ripost

Lavinia Mounga az amerikai Salt Lake City-ből szeretett volna elutazni egy kis vakációra Honoluluba. Ám az álomnyaralás egy nem várt fordulatot is tartogatott…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nő akkor lett rosszul, amikor repülés közben elérték a 9100 méteres magasságot. Elkezdett fájni a hasa, majd beindult nála a szülés. A nő családja sem értette, hogy mi történik Laviniával, de szerencsére egy utastársa azonnal a segítségére sietett.

meghalt a csecsemő

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Az újdonsült anyuka szerencsésen megszülte a kisfiát a repülőgép fedélzetén, akinek az érkezéséről még csak fogalma sem volt. A gyermek a Raymond Kaimana Wade Kobe Lavaki Mounga nevet kapta.

A baba édesapja, Ethan Magalei a Facebookon azt írta, hogy megdöbbentette a kis Raymond érkezése, amelyet „csodának” nevezett.

Az Amerikai Egyesült Államokból származó Julia Hansen is ugyanazon a gépen ült, még egy videót is készített, arról amikor bejelenti a légiutas kísérő az örömhírt. Tik Tok-videóját már több mint egymillióan láttak.

„Ahogy valószínűleg a legtöbben hallották, most volt egy szülés a repülőgépen, tapsoljuk meg szépen az anyukát. Gratulálunk!” – mondta a légiutas-kísérő, mire az utasok az üléseikben elkezdtek tapsolni.

@juliaberniceIt’s the ‘baby being born while we’re above the Pacific Ocean’ for me♬ original sound – Julia Hansen

A gép a legközelebbi repülőtéren landolt, az orvosok pedig oxigénpalackokkal felszerelkezve szaladtak anyához és fiához. Majd kerekesszékbe ültették és úgy kísérték a mentősökhőz – írja a Mirror.

„Az anya és a baba teljesen egészségesek voltak, amikor leszálltak a repülőgépről. Akik azon tűnődnek, miért szállt fel a repülőgépre a harmadik trimeszterben a nő, elárulom, hogy az apja mellett ültem a gépen, és azt mondta, fogalmuk sem volt a terhességről” – számolt be róla Julia a videójában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?