KÜLFÖLD

„Az orvosoknak fogalmuk sincs, mi a baja” – rejtélyes rohamoktól szenved az 5 éves kisfiú

Az édesanya retteg attól, hogy bármelyik pillanatban szemtanúja lehet kisgyermeke halálának.
  • Szerző: Ripost

A nyugat-yorkshire-i Bradfordból származó ötéves Sebastian Metcalfe-nak az elmúlt években több borzalmat is át kellett élnie. Egy rejtélyes kórság kínozza, ami miatt félelmetesen és kiszámíthatatlan módon törnek rá a sztrókok.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kisfiú édesanyja megtörve mesélt a kálváriájukról. Mint az aggódó és halálra rémült nő állította a Daily Star oldalának: „Az orvosoknak fogalmuk sincs, mi a baja a kisfiamnak.”

Rejtélyes kórság kínozza a kisfiút

A kisfiú problémáját nem tudták megfejteni orvosai
Fotó: Twitter

Tavaly szeptember óta törnek a kisgyermekre az agyvérzések és a rohamok, az édesanyja pedig attól retteg a legjobban, hogy egyszer a szeme láttára fog meghalni gyermeke.

„Amíg nem velünk történt meg, nem is tudtam, hogy a kisgyerekek is kaphatnak sztrókot. Ez számomra mindig is olyan betegség volt, amit idős emberekkel kapcsoltam össze. Akárkinek meséltem róla, mindenki megdöbbenve fogadta” – mesélte az édesanya.

„Nagyon rossz nézni, ahogy szenved. Most egy olyan helyzetbe kerültünk, amiben senki nem tudja megmondani, mi a baja Sebastiannak. Az orvosok is értetlenül állnak, mint mindenki más. Ezért is szerettem volna megosztani a történetünket” – tette hozzá az édesanya, Kimberley.

Az első roham során a kisfiú látása elhomályosult és nem tudott leszállni az ágyáról, csak a létrába kapaszkodott. Az édesanya sírva nyugtatta kisfiút a tragikus pillanatokban. A mentősök epilepsziára gyanakodva kórházba szállították, de a vizsgálatok szerint nem az okozta a rohamát.

A vizsgálatok azóta is folyamatosan tartanak, de nem tudnak rájönni, mi történik Sebastiannal, akire bármikor rátörhet egy újabb sztrók.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?