KÜLFÖLD

„Felálltam és egy lyukat láttam a mellkasomban” – az életéért küzdött a kismama

Elképesztő csodának köszönheti az ötgyermekes anya, hogy életben maradt. Szörnyű, amit a családnak át kellett élni.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédiáról számolt be egy várandós édesanya, aki csupán a szerencsének és túlsúlyának köszönheti, hogy életben maradt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Leona Brown éppen az előszobában ült és kisfiával játszott, amikor meghallotta a háza közelében a furcsa zajokat. Eleinte nem gyanakodott semmi rosszra, azt hitte, hogy a környéken kalapálnak, ám a hangok valójában pisztolylövések voltak.

Képünk illusztráció (Fotó: MTI)

Az ötgyermekes édesanya a Daily Mail oldalán emlékezett vissza a vérfagyasztó pillanatokra. Elmondása szerint pillanatok alatt tört be a házukba a támadó, majd hatszor is rálőtt a nappalijában.

„Alighogy meghallottam az első pisztolylövést, azt gyorsan követte a többi is. A támadó kiürítette az egész tárat. Nagyon szerencsés vagyok, hogy életben maradtam. Egy szék mögött bújtam el. Felálltam és egy lyukat láttam a mellkasomban” – emlékezett vissza Leona Brown.

„Örültem és meg is könnyebbültem, hogy ez velem történt. Valószínűleg azért, mert túl sok zsír van rajtam, ami kipárnázott. Ha a páromra vagy a gyermekeimre lőtt volna, a szerveiket érték volna a golyók” – tette hozzá.

Az asszonyt a támadás után a londoni Királyi kórházba szállították, ahol eltávolították belőle a golyókat. Egy a mellkasán, négy a karján és egy a lábán érte el. Összesen hat golyót távolítottak el az édesanya testéből.

A megrázó eset, még tavaly március 3-án történt, de a rendőrség azóta sem vett még őrizetbe senkit. A nyomozás szerint nem az édesanya volt a célpont, hanem az a szomszéd fiú, aki éppen akkor a családnál vendégeskedett.

A nő hosszú kezelés után végül június 21-én életet adhatott kisbabájának, akivel várandós volt a támadás idején. Később Leó és anyukája is egészségesen térhettek haza a kórházból.

„Tökéletesen jött a világra. Attól féltem, hogy talán valami baja lesz, látszódni fog a testén a lövések nyoma, de egyáltalán nem sérült meg” – újságolta boldogan a családanya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?