KÜLFÖLD

Élet és halál között lebeg egy 2 éves kislány, az orvosok nem sok esélyt látnak

Elképesztő történettel magyarázták a szülei a kisgyermek borzalmas állapotát. Egyelőre nem tudni, megéli-e a holnapot.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas kegyetlenségről számoltak be Wyomingból, ahol egy házaspár szörnyű módon bántalmazták kisgyermeküket. A jelenlegi helyzet szerint a kislány életveszélyben van és nem sok esélye maradt a túlélésre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 30 éves Moshe Williams és párja, a 28 éves Carolyn Aune olyan brutális módon bántalmazta a mindössze 2 éves kislányt, hogy a bélrendszere teljesen tönkrement, a nyakában két csigolya is összenyomódott, több bordája eltört. Továbbá a fején, az arcán, a hátán, a karján és a lábán is zúzódások voltak.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A férfi március 27-én vitte a be a kórházba a súlyosan sérült kislányt. Az orvosok azonban azt tartották helyénvalónak, ha átszállítják a közeli gyermekkórházba. Útközben a kisgyermek szíve megállt, szerencsére sikeresen újraélesztették.

A szakszerű ellátás mellett lélegeztetőgépre tették. A coloradói gyermekkórház gyermekvédelmi csoportja megvizsgálta a kislányt és arra jutottak, hogy bántalmazás áldozata lett. Hasát egy tompa tárggyal üthették meg. A rendőrség még vizsgálja, melyik felnőtt lehet felelős a brutális sérülésekért.

A kislány továbbra is életveszélyben van

Az apa és a mostohaanya egyébként azt állították, a kislányt a kórházba szállítása előtt több egészségügyi probléma is kínozta, ami miatt nem tudott enni, míg a sérüléseket a kistestvére okozta véletlenül, alvajárás és játék közben – írja a Crime Online.

A bíróság az előzetes meghallgatást április 12-re tűzte ki. A kislány állapota egyelőre bizonytalan, de ha meghal a kezelés során, mindkét felnőttre életfogytiglani börtönbüntetés vár.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?