KÜLFÖLD

„Megszakadt a szívem a fájdalomtól” – Holtan találták a 2 éves kislányt és fiatal anyukáját

Egyelőre nem tudni, hogyan került bajba a kisgyermekes édesanya, akinek még március elején veszett nyoma.
  • Szerző: Ripost

Sokkoló hírről számoltak be a skóciai Dundee városából. Holtan találták meg az eltűnt 25 éves édesanyát és kislányát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bennylyn Burke és kétéves lánya, Jellica holttestét március 18-án fedezték fel a Troon sugárút egyik házában. Anya és lánya még március 5-én a délutáni órákban tűnt el.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Azt egyelőre nem tudni, hogy eltűnése után mi történt velük, és azt sem, hogyan ölték meg őket. A rendőrség egyelőre egy 50 év körüli férfit vett őrizetbe gyilkosság gyanújával. Több információt nem közöltek az ügy kapcsán.

„Bennylyn nagyon barátságos volt és szerető édesanya. Folyamatosan mosolygott. Egyszerű, de boldog életet élt kislányával. Jellica pedig édes, bújós kislány volt. Abban a pillanatban, hogy meglátott, futott, hogy megöleljen. Mindig az ölemben ült és puszilgatott” – nyilatkozta az elhunyt édesanya egyik barátnője a Mirror oldalának.

„Sírtam és sírtam. Olyan lehangoltnak éreztem magam, imádkoztam és reménykedtem, hogy még mindig életben vannak. Nem tudom megmagyarázni, mit éreztem, amikor megtudtam a szörnyű igazságot. Nem tudom abbahagyni a sírást, mert annyira fáj. Megszakadt a szívem a fájdalomtól. Újra látni és ölelni akarom őket” – mondta Bennylyn nővére.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?