KÜLFÖLD

Pizsamájával megfojtotta 5 éves lányát egy kegyetlen édesanya

A gyermek korábbi kapcsolatára emlékeztette a nőt, amit nem bírt elviselni.
  • Szerző: Ripost

A lánya meggyilkolásával vádoltak meg egy iowai anyát, akinek kedden ért véget az újratárgyalása.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrség információi szerint Kelsie Thomas pizsama nadrágját használva megfojtotta 5 éves kislányát, Cloe Chandlert 2018 júliusában. Az eset egy ottumwai North James utcában lévő házban történt.

Cloe Chandler (6) / ottumwai rendőrség

A rendőrséget aznap délután 15 óra 22 perc körül riasztották. Mire a helyszínre értek már eszméletlen állapotban találták a kislányt, akit kórházba szállították. Az orvosok azonban csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A halotkém jelentése megerősítette, hogy megfojtották a kisgyermeket. Az édesanya kihallgatásán tagadta a gyilkosságát, azt állította kislánya véletlenül akasztotta fel magát.

Később kiderült anya és lánya között akkor romlott meg a viszony, amikor új férfi lépet az életükbe. Új párjával Kelsienek hamar született egy közös gyermekük, amiután Cloét gyűlölni kezdte. A kislány emlékeztette korábbi párjára, ezért is nem törődött vele többet.

A rendőrséget azonban nem tudta átverni az anya, és érvelései mind hamisnak bizonyultak. Sőt később a börtönben, egy telefonálás során bevallotta új párjának, Aaron Thomasnak, hogy nem baleset történt, hanem megölte Cloét - írja a CrimeOnline.

A nő ügyét, az új bizonyítékok fényében ismét bíróság előtt tárgyalták. Ítélethirdetésre november 3-án kerülhet sor.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?