KÜLFÖLD

Szívszorító: egymás mellett, holtan találták a 3 éves kisfiút és apját

Mindenről gondoskodott a férfi, majd olyat tett, amin már senki nem tudott segíteni. Az életben maradt nő teljesen összetört a tragédia miatt.
  • Szerző: Ripost

Egy marylandi apát és 3 éves fiát holtan találták. A rendőrség szerint gyilkosságról és öngyilkosságról lehet szó.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrséget csütörtök este 18 óra körül riasztották egy marylandi házhoz, ahonnan lövéseket hallottak kiszűrődni a szomszédok. A hatóság szakemberei már holtan találták Jason Dougles DeWittet és 3 éves fiát, Grayson DeWittet. A holttesteket nem találták meg azonnal, mivel a második emeleti szoba ajtajára kiírták, hogy robbanásveszély. A rendőrség csak azután nyitották ki az ajtót, hogy felkészültek a detonációra. Ám mégsem történt semmi, sőt a szobában nem is volt robbanóanyag, csupán apa és fia holtteste hevert - írja a Metropol.

Később kiderült, hogy a férfi a végzetes napon egy dobozt vitt át egyik barátjának, de azt mondta neki, hogy ne nyissa fel, csak őrizze. Arról sem számolt be, hogy mire készül. Majd meglepetésszerűen Jason csütörtök este felhívta a barátját és arra utasította, hogy nyissa ki a rejtélyes dobozt.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=383005686408758&id=103184014390928

A barátja öngyilkosságra utaló tárgyakat talált benne, ezért azonnal riasztotta a rendőrséget. Ám a hatóság emberei már nem tudtak időben odaérni.

„A férfi mindent alaposan eltervezett. Miután utasította barátját, hogy nézze meg a dobozt, rögtön véghez vitte a gyilkosságot, majd pedig az öngyilkosságot. Mielőtt a hatóság emberei a helyszínre érkeztek mindketten életüket veszítették” – mondta az egyik tisztviselő. Az édesanya, aki a gyilkosság idején nem tartózkodott otthonában, teljesen összetört. Elveszítette kisfiát.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?