KÜLFÖLD

Több mint egy évig bezárta feleségét a WC-be, szörnyű, ahogy kinézett – videó

Az indiai asszonnyal férje brutális kegyetlenséggel bánt el. Tizennyolc hónapig bezárta és enni sem adott neki rendesen.
  • Szerző: Ripost

Az indiai rendőrség mentett ki egy nőt férje fogságából. Az asszonyt 18 hónapon keresztül tartotta fogva egy 0,9x0,9 méter nagyságú mellékhelységben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Naresh Rakma Kuma és felesége, Ramrati (39) 17 évig voltak házasok, ez idő alatt három gyermekük is született. Egy 16 éves fiú, meg 15 és 11 éves lányok.

A körzeti nővédelmi és gyermekházasság-tiltásért felelős tisztviselő, Rajani Gupta riasztotta a rendőrséget október 13-án, egy névtelen tippnek köszönhetően. A nő, azonban mire tudomást szereztek foglyul ejtéséről, már teljesen legyengült, alultápláltsága miatt saját lábán sem volt képes megállni – írja a Real-fix.

A védőnőnek a férj azt állította, az asszonyt mentális instabilitása miatt zárta be, ami miatt három évvel ezelőtt orvoshoz is fordultak. Ám állítását nem tudta bebizonyítani, sőt a nő kihallgatása során ettől teljesen eltérő válaszokat adott.

„Miután megmentettük, megfürdettük, átöltöztettük és ételt adtunk neki, amit mohón nyelt. Kihallgatása során világos válaszokat tudott adni, amik ellentmondásosak voltak férje vádjával. Látszanak rajta a szűk térben való hosszú távú bezártság jelei, mint például a mozgásszervi funkciók csökkenése” -árulta el a védőnő.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?