KÜLFÖLD

Öngyilkos lett egy kétgyermekes édesanya, elfáradt a küzdelemben

Belefáradt a küzdelmekbe és a megpróbáltatásokra a nő. Nem látott más kiutat, mint a halált.
  • Szerző: Ripost

Visszavonhatatlan döntésre szánta rá magát egy 21 éves édesanya, öngyikos lett. Pultosként dolgozott egy bárban Észak-Yorkshireben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sophie Watts két gyönyörű gyermek anyukája volt, akikért bármit megtett volna. Haláláról pár évvel idősebb nővére mesélt.

„Ő volt minden parti középpontja és lelke, minden szobát képes volt beragyogni, ahová besétált. Folyamatosan megmosolyogtatta az embereket. 21 éves volt, de nagyon nehéz életet élt, soha semmi nem volt könnyű a számára. Túl kemény lett a harca, és túlságosan fáradtnak érezte magát, hogy folytassa a küzdelmet” – árulta el az öngyilkos nő testvére, Bethany.

A végzetes napon, február 4-én a szokásosan indította a napját az édesanya. Még a barátaival is beszélt, de semmi jelét nem mutatta szándékának. Vélhetőleg így búcsúzott el kimondatlanul szeretteitől.Sophie két és négy éves gyermekét, illetve párját hagyta hátra – írja a Daily Mail.

Az, hogy pontosan, milyen megpróbáltatások érték, arról nem számoltak be.

Emlékére barátai és család tagjai 150 narancssárga lufit engedtek el otthonához legközelebb eső folyónál. Jelenleg egy GoFundMe gyűjtést terveztek, ugyanis a szegény sorsú családnak nincs elég vagyona a temetéshez.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?